Patrykjagoda Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Witam chciałem zamontować tempomat czy wystarczy kupić przełączniki i ewentualnie taśmę i zrobić kodowanie i tyle? Chodzi mi czy piny wtyki będą pasować wszystko bez lutowania czy zmian w układzie rozmieszczeniu pinow
martinomen Opublikowano 26 Września 2018 Opublikowano 26 Września 2018 (edytowane) Chętnie bym też dowiedział się jak to działa. Edytowane 26 Września 2018 przez martinomen
l2k2 Opublikowano 26 Września 2018 Opublikowano 26 Września 2018 Nie trzeba nic lutować, ani prowadzić dodatkowego okablowania, dodatkowo jeśli macie Panowie obecnie kierownicę z multifunkcją to Wasza taśma też powinna obsługiwać tempomat, wystarczy więc wtedy zmienić manetki, osłonę pod kierownicą, kodowanie i powinno hulać ? Jak nie ma multifunkcji to jeszcze taśma do wymiany, też prosta sprawa plug&play się to wymienia.
czaki22 Opublikowano 30 Września 2018 Opublikowano 30 Września 2018 oczywiscie kolega jw jest w bledzie, audi nie daje nic za darmo , niema tempomatu to nie ma , wymian sterownika kola kierownicy, wystarczy poczytac forum wszelkie materiały z dokladnymi opisami i numerami czesci znajdziecie w odpowiednim dziale , dla leniuchów nie podaje wam linka
l2k2 Opublikowano 30 Września 2018 Opublikowano 30 Września 2018 15 godzin temu, czaki22 napisał: oczywiscie kolega jw jest w bledzie, audi nie daje nic za darmo , niema tempomatu to nie ma , wymian sterownika kola kierownicy, wystarczy poczytac forum wszelkie materiały z dokladnymi opisami i numerami czesci znajdziecie w odpowiednim dziale , dla leniuchów nie podaje wam linka Masz na myśli, że ja jestem w błędzie? Dokładałem tempomat u siebie i nie widzę, żeby była konieczność jakiś dodatkowych rzeczy do wymiany poza tym co napisałem powyżej. Nie bardzo rozumiem o jakim sterowniku koła kierownicy piszesz, że też trzeba zmieniać.
dylanu Opublikowano 11 Października 2018 Opublikowano 11 Października 2018 Kolego l2k2, w takim razie, jesli mam multifunkcyjną kiere to wystarczy cos takiego? https://allegro.pl/manetka-przelacznik-tasma-zespolony-audi-a4-b8-11r-i7606917164.html
l2k2 Opublikowano 11 Października 2018 Opublikowano 11 Października 2018 14 minut temu, dylanu napisał: Kolego l2k2, w takim razie, jesli mam multifunkcyjną kiere to wystarczy cos takiego? https://allegro.pl/manetka-przelacznik-tasma-zespolony-audi-a4-b8-11r-i7606917164.html Ta manetka jest pod ACC.
dylanu Opublikowano 11 Października 2018 Opublikowano 11 Października 2018 Dzięki za odpowiedź! Możesz rzucic okiem i podpowiedzieć, którą mam zamówić? https://allegro.pl/listing?string=a4 b8 tempomat&p=2&order=m&bmatch=baseline-cl-aut-1-3-0802
l2k2 Opublikowano 11 Października 2018 Opublikowano 11 Października 2018 Tu masz opisane: I sprawdź czy taśma obsługuje Ci tempomat. Multifunkcja nie jest jednoznaczna z tym, że jest włożona taśma z obsługą tempomatu, ale może być. Zawsze trzeba to sprawdzić i najwyżej taśmę też wymienić.
CzarnyAudiA4 Opublikowano 5 Września 2019 Opublikowano 5 Września 2019 Witam odgrzeje kotleta mam multifunkcje i wycieraczke z tyłu ale nie mam tempomatu, podpowie mi ktoś o jakich numerach ori kupic manetki???
xardas654 Opublikowano 6 Września 2019 Opublikowano 6 Września 2019 Temat w poście wyżej są wszystkie numery podane. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi