Mortat Opublikowano 4 Września 2018 Opublikowano 4 Września 2018 Witam Mam a4b5 1.9tdi 98 AFN Wentylator nadmuchu działa prawidłowo nic się nie dzieje dopóki nie odpale silnika na włączonym silniku zaraz jak włączę wentylator pali bezpiecznik 30 dałem 40 tez przepali jakieś sugestie.... co to może być może już konająca dmuchawa ?
sitar Opublikowano 5 Września 2018 Opublikowano 5 Września 2018 Pewnie winny jest wentylator klimy. Odpal samochód na econ i zobacz czy bezpiecznik się przepali-jeśli nie to winna bedzie klima 1
Mortat Opublikowano 6 Września 2018 Autor Opublikowano 6 Września 2018 u mnie jest zatarty kompresor paska nie ma, a czy wentylator klimy a dmuchawy to to samo ?
sitar Opublikowano 6 Września 2018 Opublikowano 6 Września 2018 Nie a jest pod tym samym bezpiecznikiem. Bezpiecznik pali na econ? 1
Mortat Opublikowano 8 Września 2018 Autor Opublikowano 8 Września 2018 Dokładnie pali na Eco ... w dodatku przy okazji "odzywał" sie przekaźnik jego wyjecie rozwiązało problem, a spręzarka i tak do naprawy lub wentylator klimy Nie musze sie już martwić o poranny deszczyk i zaparowane szybki Dzieki za pomoc Sistar Można temat zamknąć chyba że ktoś chce coś dodać
badyl666 Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 Witam. Jeżeli dobrze zrozumiałem to wyjąłeś przekaźnik wentylatora chłodnicy, który startuje po załączeniu klimatyzacji na postoju. On ma jeszcze jedną ważną funkcję, że przy za wysokiej temperaturze silnika załącza się by go schłodzić.
Rekomendowane odpowiedzi