Adrian126pk Opublikowano 6 Września 2018 Opublikowano 6 Września 2018 (edytowane) Mam prośbę powie mi ktoś gdzie idzie wiązka kabli od bagażnika ? Do modułu komfortu ? Bezpiecznikow ? Edytowane 6 Września 2018 przez Adrian126pk
matisstz Opublikowano 6 Września 2018 Opublikowano 6 Września 2018 Troszkę sprecyzuj swoje pytanie chodzi Ci o kable od klapy, świateł, albo główna wiązkę która idzie po lewej stronie ?
Adrian126pk Opublikowano 6 Września 2018 Autor Opublikowano 6 Września 2018 Chodzi o te przewody które idą przez ten łącznik między klapa a karoseria u mnie jest ich 10 bodajże auto to sedan
matisstz Opublikowano 6 Września 2018 Opublikowano 6 Września 2018 Wszystkie idą do głównej wiązki nie mają żadnej kostki po drodze, potem większość idzie do deski rozdzielczej z bezpiecznikami, Jeśli brakuję ci w nich prądu albo coś na klapie ci szwankuje sprawdź czy nie są przerwane w gumowej otulinie często tam się łamią...
Adrian126pk Opublikowano 6 Września 2018 Autor Opublikowano 6 Września 2018 Fido przepraszam za błąd jeżeli tak aż Ciebie to razi a problem rozwiązany kabel brązowo czarny idący od mikrostyku do modułu komfortu do pierwszej wtyczki i właśnie w tej wtyczce pęk bolczyk wystający z modułu i bolczyk wziąłem z innego auta i wlutowalem wszystko pięknie działa dzieki
Rekomendowane odpowiedzi