piotrsob1 Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 (edytowane) Większość ludzi się nie zna na mechanice i dla tego pozwalają sobie nawijać makaron na uszy A jak nie ma skali porównawczej to wszystkim klientom się wydaje że tak być powinno , w końcu auta ponaprawiane .... Tylko że jak się wymieni pół silnika to trudno by były jeszcze jakieś obiekcje do jego pracy i "jakości" wykonanej usługi Edytowane 23 Września 2018 przez piotrsob1
Przemkk Opublikowano 23 Września 2018 Autor Opublikowano 23 Września 2018 Święta racja. Ja staram się większość rzeczy które mogę robić sam. Jest to moje pierwsze audi wiec narazie się uczę. Polecać napewno nie będę tego zakładu. Wogole ciężko o dobrego mechanika większość to wymieniacze na nowe części ?
Przemkk Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Opublikowano 3 Marca 2019 Witam. Od naprawy przejechałem juz 9 tys km. Wszystko narazie jest w porządku.
piotrsob1 Opublikowano 3 Marca 2019 Opublikowano 3 Marca 2019 Ciekawe czy jakby Ci zregenerowali wszystkie cztery pompki to było by lepiej ?
piotrsob1 Opublikowano 3 Marca 2019 Opublikowano 3 Marca 2019 (edytowane) E tam , dla nich na pewno by było lepiej... P.S. Twoje perypetie z tą naprawą są dobrym przykładem dla wszystkich. Trzeba bardzo uważać zlecając naprawy, szczególnie w zakładach co do których nie mamy potwierdzonych opinii że są rzetelne . Dzisiaj rządzi kasa , porządni mechanicy znający się na robocie i mający rozsądne ceny to już prawie wymarłe pokolenie Edytowane 3 Marca 2019 przez piotrsob1 1
Rekomendowane odpowiedzi