zaciukany1 Opublikowano 15 Września 2018 Opublikowano 15 Września 2018 Witam. Chodzi mi o nalepkę przy włączniku świateł " max speed 210 kmh " to była jakaś blokada w nim i ktoś ją zdjął a ostrzeżenie zostało, czy informacja, że samochód nie wytrzyma większych prędkości ? a 260 na luzie zamyka miał ktoś coś takiego ?
d3jv Opublikowano 15 Września 2018 Opublikowano 15 Września 2018 Zazwyczaj takie naklejki to indeksy prędkości z opon ? 1
.Pablo. Opublikowano 19 Września 2018 Opublikowano 19 Września 2018 Dokładnie tak jak pisze d3jv to ograniczenie prędkości dla danych opon. Naklejkę naklejka diagnosta na przeglądzie w widocznym miejscu. Jeśli opony maja nizszy indeks prędkości niż max predkosc auta diagnosta wystawia negatyw ale jest odstępstwo dla opon zimowych wtedy trzeba nakleic naklejkę. W Niemczech to standard w Polsce tego nikt tego nie robi
greg2505 Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 Dokładnie ja mam na liczniku 190km/h naklejone , tylko pod prędkością jest jeszcze m+s
Rekomendowane odpowiedzi