David1PL Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 Witam, już od dawna nie działa mi centralny w a4 b5 98r (półlift) mam niefabryczny centralny zamek, kluczyk oddzielny i pilocik do centralnego auto nie zamyka się ani nie otwiera myślałem, że to wina baterii wymieniłem i nadal nic w czym może leżeć problem jak sprawdzić czy jest rozkodowany albo czy coś się z puszka centralnego stało? Z góry dzięki za pomoc
Fazii Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 Wy... rzuć te jajco, zamontuj ori pompkę z obsługą pilotów i tyle. Nie wiedząc co tam masz i bez schematu można tylko wróżyć.
YoGi1984 Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 Tak jak kolega wspomniał, z fusów to ciężko wróżyć:) no ale może któryś z forumowiczów ma magiczna kule to ci powie co i jak
David1PL Opublikowano 17 Września 2018 Autor Opublikowano 17 Września 2018 No też jestem tego zdania ale działo normalnie to nie przeszkadzało a teraz jak nie. Działa to jeśli ktoś mi nie doradzi to najwyżej w ori pójdę i scyzoryk kluczyk se też już wezmę
Rekomendowane odpowiedzi