Rako Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Siemka Mam do Was pytanko a zarazem prosze o doradztwo. Chciałbym w mojej niuni założyć sobie oryginalne radyjko. Miałem przedtem oryginalnego chorusa ale niestety posiadał on jeszcze wejscie na kasety;/ co mi nie stykało wiec zakupiłem radyjko alpina. Mam go chyba pół roku hmm...ale powiem szczerze ze nie ma jak oryginał lepiej sie komponuje... I teraz pytanko takie jakie mógłbym włożyć do swojej niuni fabryczne zeby wszystko pasiło?? Chciałbym żeby obsługiwało mp3. Na allegro tyle tego ale niewiem jakie bedzie pasowac ;/ Fajnie jakbyście coś doradzili... Pozdro
Kocky Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Jeżeli ma być z mp3 to albo RNS-e albo BNS 5. Obydwa niestety mają wymiar 2din więc może cię czekać przeróbka. Można tez do chorusa lub concerta dokupić czytnik kart obsługujący który będzie emulował zmieniarkę cd (zdecydowanie tańsze rozwiązanie). Jest jeden lub dwa wątki na forum o emulatorach zmieniarki
Rako Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Opublikowano 22 Lutego 2009 no właśnie widziałem o wymiarze 2 din ;/ z lekka duże pod radyjkiem zaraz mam konsole od klimy pozniej puste miejsce jakby mały schowek.
Kocky Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 no właśnie widziałem o wymiarze 2 din ;/ z lekka duże pod radyjkiem zaraz mam konsole od klimy pozniej puste miejsce jakby mały schowek. W wątku o rns http://www.a4-klub.pl/smf/rnse_od_a_do_z-t12081.0.html znajdziesz krok po kroku co należy zrobić i co jest potrzebne, żeby przerobić konsole na 2din. Wg mnie jak już zmieniać to rns-e rezać w samochodzie
ykk Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Concert + zmieniarka mp3 Drozsza opcja to oczysicie RNSe
Rako Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Opublikowano 22 Lutego 2009 hmmm....zastanawiam sie nad tym emulatorem zmieniarki tylko właśnie jak to umiejscowic dobrze zeby nic nie latało i jakos wporzo wyglądało....hmm...
Rekomendowane odpowiedzi