Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

ZAkupiłem A6 C6, na tym koniec przyjemnych informacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, kupiłem auto z 2007 roku, 2,4 benzyna, ze skrzynią jak pisało na otomoto tiptronic. Po dwóch dniach jazdy muszę przyznać że to wygląda mi na multitronic a nie tip... Jest jakis sposób jak to sprawdzić aby być 100% pewnym??

pomijam fakt, że wziąłem auto z komisu a dostałem umowę z danymi jakiegoś typa zza granicy, jakiś trik komisiarzy na obejście podatku?? tak btw co w sytuacji jak podpisałem taką umowę a chciałbym oddać auto?? Pozdro

Opublikowano

Jak napęd na przód to multi.

Opublikowano
18 minut temu, Tracer39 napisał:

Jak napęd na przód to multi.

Czyli silnik musi być poprzecznie, czy wzdłużnie tez może być?

Opublikowano

silniki w a6 są wzdłużnie nie zależnie od napędu,muliti -napęd przód ,tiptronic -quattro

Opublikowano
57 minut temu, kriso000 napisał:

pomijam fakt, że wziąłem auto z komisu a dostałem umowę z danymi jakiegoś typa zza granicy, jakiś trik komisiarzy na obejście podatku?? tak btw co w sytuacji jak podpisałem taką umowę a chciałbym oddać auto?? Pozdro

Jak się wszystkiego wyprą, a Ty nie masz żadnych dowodów na to że u nich kupowałeś ( screeny z ogłoszenia , zdjęcia , filmy z ich placu, świadkowie ), to ciężko będzie oddać z powrotem ....:decayed:

W ogóle kupując od firmy powinieneś dostać fakturę a nie umowę ...:whistling:

Jak masz dowody to po ich przedstawieniu myślę że chętnie przyjmą auto z powrotem, jak powiesz że zastanawiasz się nad spacerem do Urzędu Skarbowego ....:D:P:hi:

Edytowane przez piotrsob1

Opublikowano

dane gościa z za granicy na umowie ,a kto podpisał umowę z ich strony ,czy już była podpisana in blanco

Opublikowano

Szkoda tylko,że mankamenty transakcji widzisz dopiero po zakupie....

Wg. mnie "ciężki" temat, bo jak wspomniał kolega powyżej kupując auto z komisu (a więc od firmy) powinieneś dostać fakturę Vat, a nie umowę i to jeszcze od obcokrajowca, czyli ewidentne ominięcie wykazania sprzedaży.

Możesz spróbować podjechać i dopytać odnośnie zwrotu,ale sukcesów nie widzę tutaj, obym się mylił.....

A już tak na marginesie, kupowałeś auto i nie sprawdziłeś co w nim " siedzi" i dopiero teraz się zastanawiasz??

Opublikowano
4 minuty temu, greg2505 napisał:

czy już była podpisana in blanco

No pewnie była....

Opublikowano

Takie numery to robią Janusze a nie jakiś komis nom chyba że komis to same Janusze..

Idz na razie na spokojnie porozmawiaj.

Jak sie nie uda to wtedy walka.

Juz sciagnij screnny z aukcji jeżeli stało to na internecie..  

Opublikowano

jeżeli wskazówka od odrotów stoi w miejscu np. 2 tys obrotow a predkosc rosnie na bank jest to multitronic.

Opublikowano
  • Autor
48 minut temu, firefighter79 napisał:

jeżeli wskazówka od odrotów stoi w miejscu np. 2 tys obrotow a predkosc rosnie na bank jest to multitronic.

Jak przyśpieszam w miarę łagodnie to właśnie tak jest, a jak depnę mocniej to już obroty lecą do końca obrotomierza. W dodatku jak przełączę na ręczną zmianę biegów to na wyświetlaczu wyskakuje mi zakres biegów od 1 do 7. 

Opublikowano

Multi 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

I co wyszlo?