Makaronek Opublikowano 14 Października 2018 Opublikowano 14 Października 2018 Witam mam pytanie gdzie znajduje się czujnik kata skretu kierownicy? To jest ta taśma przy przełączniki od kierunków wycieraczek itd? Bo wyskakuje mi błąd od czujnika kata skretu
Makaronek Opublikowano 14 Października 2018 Autor Opublikowano 14 Października 2018 Witam od paru dni zaczęła mi się świecić sama kontrola trakcji i znikać. Czasem się świeci a czasem zgaśnie.. po podpięciu kompa wyłoniły się dwa błędy, czy możecie powiedzieć co to może być? Z objawów które sam zauważyłem to pedał hamulca nie cofa się energinie do tylu tylko po woli... Nie przeszkadza to w niczym Ale jednak nie jestem pewny czy tak powinno być .
przem8 Opublikowano 14 Października 2018 Opublikowano 14 Października 2018 (edytowane) Jeśli chodzi o pierwszy błąd to czujnik stopu pod pedałem hamulca do wymiany i przez niego też wywala kontrolkę esp. Często towarzyszą temu non stop palące się światła stopu. Zainstaluj sobie pełną wersję vcds. Drugi błąd to chyba jakiś czujnik kąta skrętu. Edytowane 14 Października 2018 przez przem8
Makaronek Opublikowano 19 Października 2018 Autor Opublikowano 19 Października 2018 A ma ktoś linka czy coś skąd mogę pobrać pełnego vcds
przem8 Opublikowano 20 Października 2018 Opublikowano 20 Października 2018 11 godzin temu, Makaronek napisał: A ma ktoś linka czy coś skąd mogę pobrać pełnego vcds Jest cała paczka i wszelkie info o programach i kablach w dzial diagnostyka
Rekomendowane odpowiedzi