marcin3012 Opublikowano 1 Listopada 2018 Opublikowano 1 Listopada 2018 Witam. Wie może ktoś jakie sprzęgło kpl było montowane na pierwszym montażu w b6,2.0 ,alt? Jestem właśnie przed wymianą i zastanawiam się które kupić. Druga sprawa czy wiecie jaki będzie koszt bo z tego co oglądałem w różnych sklepach ceny się różnią,chodzi mi o to czy do mojego auta potrzebuje tego w okolicach 500 zł czy grubo ponad tysiąc.
przem8 Opublikowano 1 Listopada 2018 Opublikowano 1 Listopada 2018 Pytanie jak się ma dwumas ale to pewnie wyjdzie przy rozebraniu. Do wyboru masz sachs albo luk i nic innego bym nie zakładał.
marcin3012 Opublikowano 1 Listopada 2018 Autor Opublikowano 1 Listopada 2018 Ok,dzięki. Też myślałem o tych dwóch firmach. A co do kosztów to jak to wygląda?
przem8 Opublikowano 1 Listopada 2018 Opublikowano 1 Listopada 2018 Sam komplet sprzęgła to około 500zł, z dwumasem 1,5 tysia i robocizna nawet do 500zł, zależy gdzie Może dojść jeszcze jakiś uszczelniacz wału lub skrzyni czyli uśredniając - kolejna stówka ?
Rekomendowane odpowiedzi