MaciekPL Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 14 minut temu, corradoowner napisał: Dlaczego się nie nadają? Sam jeżdżę na felgach z rs5 20x9 et26. Auto wygląda pokracznie bo koła są duże. Jak obniży o 3-4cm i zmieni opony na 235/30/20 to koła sie schowają w nadkola i będzie pięknie Nic nie wystaje przy takich parametrach? Opony to jeszcze 235 lepsze jak te 265. Jak możesz to pokaż jak u Ciebie siedzą, z ciekawości zobaczę
corradoowner Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 2 minuty temu, MaciekPL napisał: Nic nie wystaje przy takich parametrach? Opony to jeszcze 235 lepsze jak te 265. Jak możesz to pokaż jak u Ciebie siedzą, z ciekawości zobaczę Zdjęcie na szybko. Felgi schowane w nadkolach o około 5mm wiec nic nie wystaje. Możecie wierzyć lub nie ale nic nie ociera nawet jak jest komplet osób na pokładzie. Do tej pory może ze 2 razy przytarłem na max skręconych kołach i większej dziurze
black4 Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Witaj, Bardzo ladna sztuka. Też lubię styl all black ;D Parę spostrzeżeń: Kolego tobie te koła wystają poza obrys? Będziesz rolował nadkola i obniżał (ze 3 cm w dół byłoby bdb) ? Te lampy połowicznie czarne słabo wyglądają. Tak jak pisze Afroo lampy całe delikatnie w czerń, sam ciemny kierunek albo zostawić ori. Znczki bym wywalił nie tylko S4 ale i ringi na klapie. Poza tym świetnie wygląda, Pozdrawiam Edytowane 6 Listopada 2018 przez black4
Maciejppl Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Opublikowano 6 Listopada 2018 Co do kół to zostają te co są założone, moim zdaniem fajnie się to zgrało. Co do zawieszenia to cały czas myślę nad tym czy coś kombinować, w Passacie miałem gwinta i powiem że ciężko było gdzieś dalej wyjechać w nie znane tereny bo nie wiadomo jaka droga ?. A już teraz siedzi w miarę nisko na tym zawieszeniu. Co do tych lamp to przejściowe bo miała być jaśniejsza folia ale pomylili zamówienie i dostałem ciemniejszą, będą albo jaśniejsze lub ori lampy zależy jak będzie wyglądać.
Maciejppl Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Opublikowano 10 Listopada 2018 Tutaj na szybko dwie fotki z wewnątrz jak wygląda
Rekomendowane odpowiedzi