Młody_drog Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Późno się obudziliśmy ale chcielibyśmy spędzić sylwestra w górskim klimacie. Najlepiej w niedużym pensjonacie/chatce góralskiej z lokalnym jedzeniem, tradycjami itp. Oczywiście fajnie byłoby również skoczyć na prawdziwy kulig Wszystko to, co turyści lubią robić najbardziej! Ma ktoś jakieś sprawdzone miejsca? Miejsce w sumie nie gra roli. P.S. szukałem na forum, jest kilka tematów ale wszystkie stare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Znalezione. Dzięki za pomoc. ? Można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granatowy Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 18 godzin temu, Młody_drog napisał: Znalezione. Co znalazłeś ? Dla ilu osób i za ile ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 14 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 http://zbojeckidwor.pl Dla pary za 3500 27.12 - 02.01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granatowy Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Źle Cię zrozumiałem - myślałem że szukasz dla większej grupy ludzi całego domu lub pensjonatu. Z tym faktycznie może być teraz problem. Wśród ofert dla pary myślę, że można dalej przebierać. Udanego wyjazdu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi