Marcinlbn24 Opublikowano 10 Listopada 2018 Opublikowano 10 Listopada 2018 Witam jak w temacie Mam problem z pilota zamykam centralnym samochód drzwi się zamykają A bagażnik nie o Co chodzi pompkę słychać że działa ale... Jak zamykam zamek to pompka przy zamykaniu strasznie długo pracuje dodam filmik: A przy otwieraniu centralnego bardzo krótko ją słychać 20181110_214300.mp4 20181110_214325.mp4
pierdlas Opublikowano 13 Listopada 2018 Opublikowano 13 Listopada 2018 Kolego miałem to samo ostatnio! Dociśnij albo uszczelnij oba wyjścia wężyków! na 1 filmie słychać syczenie powietrza czyli tu masz nieszczelność
pierdlas Opublikowano 13 Listopada 2018 Opublikowano 13 Listopada 2018 A z tego co mi wiadomo, pompka nie zamyka klapy ale odcina dopływ prądu do mikrostyków w klapie po zamknięciu centralki ale mogę się mylić
Marcinlbn24 Opublikowano 14 Listopada 2018 Autor Opublikowano 14 Listopada 2018 (edytowane) A gdzie w klapie idzie wężyk z tej pompki do zamykania bagażnika?Bo z kluczyka się otwiera tzn po wciśnięciu otwarcia bagażnika otwiera się A zamykać nie zamyka się jak wcisnę zamykanie centralnego aby drzwi się zamykaja Albo który przewód odpowiada za zamykanie zamka ? Edytowane 14 Listopada 2018 przez Marcinlbn24
wesz82 Opublikowano 15 Listopada 2018 Opublikowano 15 Listopada 2018 Tam raczej nie ma przewodu jak do innych drzwi. Jest tak jak pisal kolega mikrostyk dostaje prad lub nie. Pompka pompuje x czasu po czym zamyka wsio i odcina prad do mikro. Spróbuj zmniejszyc czas pracy na zamknieciu pompki. Gdzies byl temat jak ogarnac ta klape ale nie pamietam jak sie nazywal. Tez mialem problem z klapa ale to byla wina pompki. Kombinowałem ale jak ogarnalem pompke tj czas jej pracy plus wirnik wsio wrucilo do normy samo.
Marcinlbn24 Opublikowano 15 Listopada 2018 Autor Opublikowano 15 Listopada 2018 (edytowane) Na 1 filmikujest pokazany czas pracy pompki przy zamknięciu zamka A gdzie jest ten mikrostyk ? Pokażesz foto Jak biorę otwieranie bagażnika z kluczyka normalnie otwórz mi klamką też mogę i działa chodzi o to że nie zamyka mi automatycznie bagażnika po centralnym A drzwi zamyka Edytowane 15 Listopada 2018 przez Marcinlbn24
wesz82 Opublikowano 15 Listopada 2018 Opublikowano 15 Listopada 2018 Pomiędzy lampkami oświetlenia rejki. Otwierasz nim recznie klape.
Rekomendowane odpowiedzi