kred Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 pytanie jest tego rodzaju - mam wyrwany (doslownie) worek na narty w tylnej kanapie. trzeszczy i piszczy pociata blacha jak ktos siadzie na tylnej kanapie (bardzo denerwujace) oto fotki: pojecia nie mam jak to powinno oryginalnie wygladac - dlatego prosil bym fotki tej przegrody. mam zamiar sam cos pokombinowac bo raczej worka nie dostane chyba zeby ktos podrzucil jakis ciekawy pomysl
jay_zzA4 Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 orginalnie to wyglada tak ze tam gdzie Ty masz blache wycieta, jest blacha i to wszystko no i siedzenie chyba nie jest rozprute az do gabki
schiller Opublikowano 16 Marca 2007 Opublikowano 16 Marca 2007 a mozesz zrobic jakies dokladniejesze fotki? ale juz po tych ci moge powiedziec ze to napewno nie powinno tak wygladac. otoz w orginale (o ile pamietam bo ja mam tylko podlokietnik bez tego przedzialu na narty) nie ma w tym miejscu zadnej gabki. jest poprostu taki material jak we wnetrzy bagarznika i zaczepiany jest on na rzepy. a tak poza tym to wydaje mi sie ze wybrales troche nie ten temat.
Rekomendowane odpowiedzi