misiek547 Opublikowano 13 Listopada 2018 Opublikowano 13 Listopada 2018 Witam ostatnio w aucie wymieniałem rozrząd i popychacze (szklanki). aby wszystko ogarnąć musiałem zdemontować listwę wtryskową aby łatwiej się pracowało po złożeniu wszystkiego do kupy auto przestało jeździć na lpg. mianowicie starsznie mocno pooszarpywało. podłączyłem przewód do starownika lpg próbowałem zrobić chociaż auto kalibracje mnożnik idzie powyżej 2. Wtryskiwacze i reduktor wymienianie ok 3 miesięcy temu. sterownik stag 4plus listwa wtryskowa hercules blue reduktor tomasetto at-09 nordic.
Labiel Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Sprawdź wszystko jeszcze raz - z punktu widzenia mechanicznego. Sterownik nie potrzebuje nowego ustawiania bo wymieniłeś rozrząd. Tu nie powinno być żadnej zmiany. Sprawdź dokładnie wszystkie kable od LPG. Błędu żadnego centralka LPG nie wywala? Świece w jakim stanie? Cewki ok?
pila24 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 W dniu 13.11.2018 o 12:42, misiek547 napisał: Witam ostatnio w aucie wymieniałem rozrząd i popychacze (szklanki). aby wszystko ogarnąć musiałem zdemontować listwę wtryskową aby łatwiej się pracowało po złożeniu wszystkiego do kupy auto przestało jeździć na lpg. mianowicie starsznie mocno pooszarpywało. podłączyłem przewód do starownika lpg próbowałem zrobić chociaż auto kalibracje mnożnik idzie powyżej 2. Wtryskiwacze i reduktor wymienianie ok 3 miesięcy temu. sterownik stag 4plus listwa wtryskowa hercules blue reduktor tomasetto at-09 nordic. Odłączałeś wtyczki od wtryskiwaczy?
misiek547 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Odpisze trochę późno może komuś się przyda kiedyś. Mianowicie miałem święta cała listwe wtryskowa i wpadł jakiś paproci do niej i przyjęło jeden wtryskiwacz
Rekomendowane odpowiedzi