Adam-S Opublikowano 15 Listopada 2018 Opublikowano 15 Listopada 2018 Witam. Potrzebuję porady, jakie pompki mogę dać do bke, bez ingerencji Pana z komputerem. Teraz ktoś wcześniej wsadził AJ z polo.. Oryginalnie podobno były BD, których nigdzie nie mogę znaleźć. Ale znalazłem pompki z silnika BRB, o oznaczeniu BP. Czy mogę je spokojnie kłaść i auto będzie od razu działać jak powinno, czy będę musiał dokonać jakiejś korekty czasu wtrysku itp? Niżej załączam screeny numerów pompek, tych które były w moim silniku i tych, które mam okazję kupić. Pozdrawiam.
kamil-vag Opublikowano 15 Listopada 2018 Opublikowano 15 Listopada 2018 Do BKE 038130073BH 038130079RX
Adam-S Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Opublikowano 16 Listopada 2018 (edytowane) Tych też nie mogę dostać. Kurde. A nie mam starych, by dać na regenerację, dlatego zainteresowałem się tymi z silnika brb, bo mam je dostępne. Edytowane 16 Listopada 2018 przez Adam-S
kamil-vag Opublikowano 16 Listopada 2018 Opublikowano 16 Listopada 2018 Na allegro jest tego trochę, tu na forum daj ogłoszenie w dziale kupię...
Adam-S Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Opublikowano 16 Listopada 2018 Albo źle szukam albo nie ma. Są opcje regeneracji za 420 zeta i muszę odesłać moją nie sprawną pompkę, której nie mam. Nie pomyślałem o tym, już wystawiam post ;).
Rekomendowane odpowiedzi