Miszka82 Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 Witam Mam pytanko dotyczące dekielków alufelg ? ? ? Z 3 dekli zszedł praktycznie całkowice lakier i są teraz takie chamski żółte, czy ktoś z was miał podobnie ? a może ktoś odnawiał swoje ? PLS o rade, dzieki
wentyl Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 dekielki nie są drogie i pełno tego na allegro,więc nie wiem czy warto sie bawić w odnawianie czy kupić nowe -ty decydujesz ja bym kupił nowe bez zastanowienia :gwizdanie:
Skrzypek Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 http://moto.allegro.pl/search.php?string=audi&from_showcat=1&category=49200&country=1 do wyboru do koloru :>
Adas Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 z tych dekielkow tak schodzi farba, tez mam jedne takie felgi co teraz sprzedaje i tak samo farba z deklow zeszla, jedne dekielki tansze inne drozsze, zalezy do jakich felg
Dibo Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Na allegro kupisz niedrogo więc nie ma sensu bawić się w jakieś odnawianie.
Adas Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Na allegro kupisz niedrogo więc nie ma sensu bawić się w jakieś odnawianie. zalezy ktore do moich dekielki kosztuja chyba ze 100 minumum za komplet :gwizdanie: ktore dekielki masz ?
Miszka82 Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 Na allegro kupisz niedrogo więc nie ma sensu bawić się w jakieś odnawianie. zalezy ktore do moich dekielki kosztuja chyba ze 100 minumum za komplet :gwizdanie: no wlanie nie sa one tanie, raz widzialem koles mial na allegro idealny stan to wygladaly troszke lepiej niz moje dletego chce je odnowic ktore dekielki masz ?
Rekomendowane odpowiedzi