Patryk0012 Opublikowano 18 Listopada 2018 Opublikowano 18 Listopada 2018 Witam. Od kilku dni w czasie jazdy na desce rozdzielczej wyskakuje mi kontrolka od kontroli trakcji. Po wyłączeniu silnika i po ponownym uruchomieniu, kontrolka znika, ale po kilkunastu kilometrach znów wyskakuje. Moje pytanie jest takie, co może być tego przyczyną? Z góry dziękuję :D
przem8 Opublikowano 18 Listopada 2018 Opublikowano 18 Listopada 2018 Włącznik świateł stopu przy pedale hamulca. Dobrze jakbyś odczytał błędy vagiem.
pilKOZAK Opublikowano 18 Listopada 2018 Opublikowano 18 Listopada 2018 Lub niedoładowany akumulator. Sprawdź napięcie na alternatorze (może się kończyć) spróbuj naładować akumulator.
pilKOZAK Opublikowano 20 Listopada 2018 Opublikowano 20 Listopada 2018 W dniu 18.11.2018 o 13:59, Patryk0012 napisał: Witam. Od kilku dni w czasie jazdy na desce rozdzielczej wyskakuje mi kontrolka od kontroli trakcji. Po wyłączeniu silnika i po ponownym uruchomieniu, kontrolka znika, ale po kilkunastu kilometrach znów wyskakuje. Moje pytanie jest takie, co może być tego przyczyną? Z góry dziękuję ogarnąłeś ten problem? Napisz dla potomnych
siemano Opublikowano 26 Listopada 2018 Opublikowano 26 Listopada 2018 Mam to samo. Polecam przestudiować ten temat Ja sam jeszcze nie rozwiązałem swojego problemu, chcę wyjąć czujnik pod pedałem hamulca żeby zobaczyć jaki jest i kupić nowy, ale zimno, a ja mam garaż zawalony
Patryk0012 Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Opublikowano 26 Listopada 2018 Właśnie po podpięciu pod kompa pokazało mi błąd czujnika pod pedałem hamulca, może być to tego przyczyną
przem8 Opublikowano 26 Listopada 2018 Opublikowano 26 Listopada 2018 Wymień czujnik i pewnie problem zniknie.
Patryk0012 Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Opublikowano 26 Listopada 2018 Tak zrobię, bo czujnika ABS błędu żadnego nie było:D
Rekomendowane odpowiedzi