mcm Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 W co zainwestować 20 tyś zł - teoretycznie. (żeby nie stracić i żeby nie leżały) Pytam z ciekawości jakie macie pomysły ??
Cristoforo Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 w ziemie rolna pozniej mozesz ja przekwalifikowac na budowlana zysk duzy jak wejdziemy w strefe euro to pojdzie wszystko w góre
mcm Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 no ziemi rolnej to w okolicach nie brakuje :>
Cristoforo Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 jak kupisz w ładnej okolic z jakims widokiem i prosta to bedziesz zadowolony ja kupiełem ziemie budowlana w 1,5 roku temu w cenie ziemi z przed 8-10 lat teraz nie pytaj ile kosztuje ziemia zawsze jest dobra inwestycja [br]Dopisany: 26 Luty 2009, 12:31_________________________________________________mi sie trafiła okazja najlepsza w zyciu
Cristoforo Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 mozesz zainwestowac w blondynke i wynajać ja arabom
mcm Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 W kaczki tylko ku....a nie w kaczki, dwie już mi dość krwi napsuły
Tomeks Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 W kaczki tylko ku....a nie w kaczki, dwie już mi dość krwi napsuły to teraz czekaj :gwizdanie: wkrótce załomocą do drzwi panowie z ABW
Wihajster Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 w akcje sa tak przecenione ze za pare lat bedziesz miec 100k albo i lepiej :gwizdanie:
GILI Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Ziemia Za 20 tyś. to nie dużo jej kupisz [br]Dopisany: 26 Luty 2009, 15:35_________________________________________________Jak będziesz miał gotówkę, to niedługo naprawdę można coś tanio wycharczeć, na rynku nieruchomości, jednak dwie dychy,to można tylko na bank zanieść i dalej koptować
mcm Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 Sprzedaj B5, kup B7 za 40 koła (tyle bym max wyciągnął) to sie chyba nie kupi B7, dobrą B6 tak, ale lubie moją bepiuntke, jest niezawodna
Flyer Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 No fakt. Przy tym kursie ojro trzeba miec 50-55k na B7.
mcm Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 Pożycz mi te 20 tys na jakiś czas- oczywiście na procent bo teraz mi trochę brakuje. A tak serio, to grunty orne które mają szanse na przekształcenie w działki budowlne, ale pod warunkiem że kasa zbyt szybko nie będzie Ci potrzebna właśnie sytuacja się jeszcze nie wyklarowała i muszę poczekać, a zarazem ukryć żeby żonka ręki na nich nie położyła [br]Dopisany: 26 Luty 2009, 16:04_________________________________________________a pożyczyć na % mogę
GILI Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Inaczej, w takim razie daj żonie, ona już je nie dobrze zagospodaruje :gwizdanie: Tak,tak masz rację
mcm Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 Inaczej, w takim razie daj żonie, ona już je dobrze zagospodaruje :gwizdanie: już to widzę, pół roku temu miałem 40
Michas Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 w dobie kryzysu który nas dopadł sporym ryzykiem są inwestycje... chociaż...jeśli się dobrze trafi, można na prawdę sporo zarobić...ale można też sporo stracić...20tys na dzień dzisiejszy...to raczej niewiele... jak pisali poprzednicy , zawsze dobrą inwestycją był zakup ziemi..ale za te pieniądze... to chyba niewiele powojujesz , chociaż jeśli nie potrzebujesz tych pieniędzy....to gdzieś tam, daleko niezły skrawek ziemi byś kupił ... gdybyś miał za dużo czasu to pamiętaj "lepsze kilo handlu, niż deko roboty"...więc możesz poobserwować allegro, zobaczyć co się sprzedaje i trochę pohandlować .... ewentualnie znajdź kogoś jeszcze z tą kasą i można założyć jakiś niewielki biznes typu ręczna myjnia samochodowa
Rekomendowane odpowiedzi