mitus2000 Opublikowano 30 Listopada 2018 Opublikowano 30 Listopada 2018 Witam wszystkich mam taki problem kupiłem audi jakiś czas temu i jest jakiś dziwny automat wgrany do świateł po przekręceniu kluczyka na pierwszą pozycje już się zapalają światła. A gdy chcę włączyć przeciw mgielne z tyłu albo halogeny wtegy nie działają a gdy włączę pozycyjne światła to normalnie halogeny i przeciw mgielne tylne się włączają. I tu się rodzi pytanie jak ten automat usunąc???
Lukasz_mk2 Opublikowano 30 Listopada 2018 Opublikowano 30 Listopada 2018 masz włączony tryb skandynawski. Można to wyłączyć VCDS'em (trzeba porostu podłączyć auto pod kompa). Podjedź na lokalnego spota to chłopaki to ogarną w 1 min.
mitus2000 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2018 Dzięki bardzo to Teraz muszę dodzwonić po znajomych i popytać o najlepszego speca w tym.
Fido Opublikowano 1 Grudnia 2018 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Podjedź na spot w swoim mieście to ci to za piwko ktoś zrobi.
Lukasz_mk2 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Nie jeździj po specach, bo każdy spec bierze za podłączenie auto pod kompa 100-150zł, a to naprawdę są dwa kliknięcia. Jak był byś gdzieś w Krakowie to bym ci to za darmo zrobił.
mitus2000 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2018 Byłem u mechanika gdzie zawsze prowadzam audi to wziął za to 20zł.
Rekomendowane odpowiedzi