Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kod do radia Gamma c

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie wiem, czy mogę tu publicznie zapytać o kod do mojego radia, jeżeli nie, to przepraszam. W każdym razie - mam u siebie tylko kalkulator, który obsługuje algorytm AUZ 1Z4, a moje radio ma nr seryjny AUZ 2Z3S 1278172, więc tu moja prośba o link do jakiegoś kalkulatora, który policzyłby mi kod... Wszystko było fajnie, tylko jestem kolejnym właścicielem auta i sprzedający kodu nie posiadał;/ Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za pomoc;]

Opublikowano

wielokroootnie był ten temat poruszany, jedź do ASO po kod.

Opublikowano

albo znajdz magika ktory ktory ma do tego sprzetczyli kawalek laptopa i kabelek coby sie wpiac pod scalaka bynajmniej powodzenia w szukaniu

Opublikowano
  • Autor

oczywiście chciałem jechać do aso, ale auto jest z Niemiec, mam do niego Brief, a więc nie wiem, czy mi dadzą kod, jeżeli auto nie było kupione w Polsce.

Opublikowano

dadzą, dokładnie w takiej samej sytuacji byłem jak Ty. Oczywiście nic nie zapłaciłem.

No chyba, że focha strzelą...

Opublikowano
  • Autor

Mam nadzieję;) Na wypadek, gdyby nie dali, to prosiłbym może o jakiś link do kalkulatora kodów, ale 2z3 (1z4 posiadam). Dzięki, pozdrawiam;]

Opublikowano

No raczej nie ma. To nie opel car300.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

te zlodzieje i bandyci w ASO w Olsztynie chca ode mnie 6 dyszek za kod, co tu robic zeby nie zaplacic?

Opublikowano

taka samo cene zaspiewali mi w opolu. co zrobilem? olalem ich i wlozylem inne radio :rotfl:

Opublikowano
te zlodzieje i bandyci w ASO w Olsztynie chca ode mnie 6 dyszek za kod, co tu robic zeby nie zaplacic?

to i tak niewiele w Lublinie u Danelczyka wołają 150 zł !!!!! złodzieje, a tak na marginesie może znacie jakiś tańszy punkt w Lublinie?

Opublikowano

Witam.Mam ten sam problem auto mam z Niemiec byłem w ASO NOMA2 Katowice ale te złodzieje powiedzieli mi 150zł. za kod:)

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

oj...dużo czasu mnie nie było. Ktoś "życzliwy" ukradł mi większość haseł z kompa, no ale nieważne. Co do tego radia, to jeszcze go nie rozkodowałem - w Łódzkim ASO trzeba podjechać autem i wołają 150 zł. Spróbuję jeszcze z kolegą zczytać eeproma i załądować jakiś wsad. Może się uda;) Niedługo wstawiam fotki mojej czwórki, ale juz wyklepanej;D jeszcze drobne sprawy i będzie jeździć. Pozdro

uzupełnij profil