KOval81 Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu zabieram się do zrobienia małych mod'ów w swoim autku (jak narazie na planach się kończy :gwizdanie:)i w związku z tym mam pytanie. Która dokładka tylnego zderzaka będzie ładniej wyglądała przy wydechu zrobionym na 2 wyloty?? 1. http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=567792782 - S-line jak na ostatnim zdjęciu (może będę miał odłożoną) 2. http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=548880449 - czy takie cuś 3. zderzak s4 tymczasowo odpada ze względu na koszty (jak robić to przód i tył :gwizdanie:) Dodatkowe pytanko: Opcja "2" to jest dokładka z 1,8T, czy co za cholera? Drugie dodatkowe pytanko: Ile można max za takie dokładki wyłożyć kaski, bo jak wiadomo na hasło S-Line sprzedający nieco przeginają z ceną Trzecie dodatkowe pytanko: Czy ktoś kto robił mod'ka wydechu może jakieś fotostory podesłać, co potrzeba i jakie są szacowane koszty takiego zabiegu? Pozdrawiam
truckmaniac Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Jak dla mnie to wersja nr 2 Dodatkowe pytanko: Opcja "2" to jest dokładka z 1,8T, czy co za cholera? :naughty Tak.
maciejski Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Nie wiem czy wiesz ale ta S-line na ostatnim zdjeciu to nie jest dokladka, ktora sprzedaje ten sprzedawca, tez sie prawie nacialem
soolek Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Bierz 1 - widziałem to na żywo (PIXI ma coś takiego) i wygląda to ekstra.
KOval81 Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 Nie wiem czy wiesz ale ta S-line na ostatnim zdjeciu to nie jest dokladka, ktora sprzedaje ten sprzedawca, tez sie prawie nacialem maciejski - mi chodzi ogólnie o wygląd takiej, jak na zdjęciu auta na końcu, nie to co sprzedaje ten gośc. To jest chyba typowy S-line, czy ultersport pod 2 wydechy nie? Zastanawiam się tylko co będzie ładniej wyglądać jak już wydech bym zrobił: 1.8T, czy S-line? Taką, jak na ostatnim zdjęciu (pod pozycją 1) mogę mieć za 200pln i zastanawiam się czy to drogo, czy do zjedzenia???Doradźcie cuś
maciejski Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 no mi najbardziej podoba sie S4 ale mowiles, ze koszty zbyt wysokie, jak nie S4 to po prostu od 1.8T (ale koniecznie polakierowana), ta S-line jest taka cos w stylu Kadet Rieger tuning no offence, takie moje zdanie.
KOval81 Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 Hehehe - no właśnie mi też tak podlatuje ze zdjęcia Nie wiem, jak wygląda na żywo,ale fotka nie zachwyca. Może z przednim w zestawie robi odpowiedni efekt. Co do kosztów, to chcę zmieniać zderzaczki razem, a na alledrogo stoi kpl przedni S4 za 2,3tyś :gwizdanie:. Sumując z tylnym i lakierowaniem, to robi odpowiednia sumkę, a wypadało by ori 16" jakoś zastąpić na słoneczne dni:D
maciejski Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 to drogo ten komplet (chyba wiem o ktorej aukcji mowisz, typ upadl na leb), ja dorwalem w bdb stanie zderzak tylny S4 w swoim kolorze za 600zl, z tego co wiem to facet mial jeszcze jeden w tej samej cenie chyba srebrny.
Cuber Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Panowie kolejny podobny temat :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi