Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] Dokładka zderzaka pod wydech od 2.5 tdi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Od jakiegoś czasu zabieram się do zrobienia małych mod'ów w swoim autku (jak narazie na planach się kończy :gwizdanie:)i w związku z tym mam pytanie.

Która dokładka tylnego zderzaka będzie ładniej wyglądała przy wydechu zrobionym na 2 wyloty??

1. http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=567792782 - S-line jak na ostatnim zdjęciu (może będę miał odłożoną)

2. http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=548880449 - czy takie cuś :D

3. zderzak s4 tymczasowo odpada ze względu na koszty (jak robić to przód i tył :gwizdanie:)

Dodatkowe pytanko: Opcja "2" to jest dokładka z 1,8T, czy co za cholera? :naughty:

Drugie dodatkowe pytanko: Ile można max za takie dokładki wyłożyć kaski, bo jak wiadomo na hasło S-Line sprzedający nieco przeginają z ceną :D

Trzecie dodatkowe pytanko::D Czy ktoś kto robił mod'ka wydechu może jakieś fotostory podesłać, co potrzeba i jakie są szacowane koszty takiego zabiegu?

Pozdrawiam

Opublikowano

Jak dla mnie to wersja nr 2 :good:

Dodatkowe pytanko: Opcja "2" to jest dokładka z 1,8T, czy co za cholera? :naughty

Tak.
Opublikowano

Bierz 1 - widziałem to na żywo (PIXI ma coś takiego) i wygląda to ekstra.

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz ale ta S-line na ostatnim zdjeciu to nie jest dokladka, ktora sprzedaje ten sprzedawca, tez sie prawie nacialem :kwasny:

maciejski - mi chodzi ogólnie o wygląd takiej, jak na zdjęciu auta na końcu, nie to co sprzedaje ten gośc. To jest chyba typowy S-line, czy ultersport pod 2 wydechy nie?

Zastanawiam się tylko co będzie ładniej wyglądać jak już wydech bym zrobił: 1.8T, czy S-line?

Taką, jak na ostatnim zdjęciu (pod pozycją 1) mogę mieć za 200pln i zastanawiam się czy to drogo, czy do zjedzenia???Doradźcie cuś:D

Opublikowano

no mi najbardziej podoba sie S4 ale mowiles, ze koszty zbyt wysokie, jak nie S4 to po prostu od 1.8T (ale koniecznie polakierowana), ta S-line jest taka cos w stylu Kadet Rieger tuning ;) no offence, takie moje zdanie.

Opublikowano

Hehehe - no właśnie mi też tak podlatuje ze zdjęcia :polew: Nie wiem, jak wygląda na żywo,ale fotka nie zachwyca. Może z przednim w zestawie robi odpowiedni efekt. Co do kosztów, to chcę zmieniać zderzaczki razem, a na alledrogo stoi kpl przedni S4 za 2,3tyś :gwizdanie:. Sumując z tylnym i lakierowaniem, to robi odpowiednia sumkę, a wypadało by ori 16" jakoś zastąpić na słoneczne dni:D

Opublikowano

to drogo ten komplet (chyba wiem o ktorej aukcji mowisz, typ upadl na leb), ja dorwalem w bdb stanie zderzak tylny S4 w swoim kolorze za 600zl, z tego co wiem to facet mial jeszcze jeden w tej samej cenie chyba srebrny.

Opublikowano

Panowie kolejny podobny temat :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...