Opublikowano 7 Marca 20197 l W dniu 17.12.2018 o 23:26, Gwerty napisał: Przepraszam ale musze wrzuciłes pieniądze w błoto. Projektor valeo bix z b6 nie świeci regeneracja niewiele da. Temat powróci. Bez dodatkowych przeróbek lamp projektor al b8 z adapterem i pierścieniem centrujacym i będzie to świecić znacznie lepiej niż ori bix b6 A masz może owe pierścienie centrujące na zbyciu? Do mnie dotarły soczewki bez pierścieni ?
Opublikowano 8 Marca 20197 l 11 godzin temu, lasic89 napisał: A masz może owe pierścienie centrujące na zbyciu? Kolego, spytaj @emilk89 o ile dobrze pamiętam kiedyś oferował takie adaptery, może coś będzie miał.
Opublikowano 8 Marca 20197 l 6 godzin temu, staniek napisał: Kolego, spytaj @emilk89 o ile dobrze pamiętam kiedyś oferował takie adaptery, może coś będzie miał. od niego mam zestaw i wysłał bez pierścieni... Ferdek, koszt to cena projektorów + 30/50 zł za adaptery Edytowane 8 Marca 20197 l przez lasic89
Opublikowano 8 Marca 20197 l Cały zestaw gotowy do montażu 220zl. Projektory al b8 lift. Adaptery i pierścienie centrujace. Zestaw p&p do bix b6.
Opublikowano 18 Kwietnia 20197 l W dniu 8.03.2019 o 16:51, Gwerty napisał: Cały zestaw gotowy do montażu 220zl. Projektory al b8 lift. Adaptery i pierścienie centrujace. Zestaw p&p do bix b6. @GwertyA powiedz mi czy to weszłoby do zwykłego xnenonu? Czy za duża soczewka?
Opublikowano 20 Kwietnia 20197 l Bez rzeżby nie włożysz B8 AL do zwyklego xenona. Inna jest średnica soczewki. Edytowane 20 Kwietnia 20197 l przez Lukasz_N
Opublikowano 21 Kwietnia 20197 l No właśnie tak myślałem. Chciałbym to zrobić dobrze, coś się tam orientuje i podpytuje. Jakby ktoś posiadał ?jakiekolwiek wskazówki byłbym wdzięczny. Z góry dziękuję! ? Pozdrawiam.
Opublikowano 21 Kwietnia 20197 l Temat przerabiany wielokrotnie, ja o drazu po zakupie B6 zrobiłem swap soczewek z B8 Lift. Tylko przed zakupem soczewek uważaj żebyś nie kupił z anglika bo inaczej bedzie świecić. teraz nie pamietam ale musza obydwie soczewki mieć taki sam numer. Soczewka + adaper + kabelki + wtyczki do soczewki. Jest temat opisany na forum. Jak czegoś nie bedziesz wiedział to pisz to Cie pokieruje. Pozdro