Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Doradźcie jakie kierunki na lusterka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wywal to w cholere :gwizdanie:

Opublikowano

ciekawe,czy bedziecie tacy madrzy,jak bedziecie potrzebowac czegos i zanim sie przekopiecie przez te szystkie ''opinie'',to znow bedzie dopisane kolejne zdanie ,nic nie wnoszace do tematu

ja proponuje kolego zapoznać się z definicją spamu

nie wydaje mi sie,zeby definicja ''spamu'' zmienila moje podejscie,do tego typu wypowiedzi

dla kolei specjalnie wyszukałem definicje spamu :wink4:

- spam to niezamówiony przez adresata e-mail, zazwyczaj będący reklamą. Jest on wysyłany hurtowo od firmy reklamującej się do wielu nadawców w celu odnalezienia potencjalnego klienta.

Do spamu zalicza się również e-mail od prywatnego użytkownika do wielu internautów, którego treść raczej nie zainteresuje odbiorców. Wysyłanie spamu nie jest mile widziane w Internecie (jeden z punktów netykiety porusza właśnie ten problem).

Wiele firm zmusza nas do wyrażania zgody na wysyłanie spamu. Najbardziej proceder ten dotyczy firmy udostępniające nam bezpłatne skrzynki e-mail. Podczas rejestracji i zakładania konta musimy zatwierdzić regulamin, którego jeden z punktów dotyczy wysyłania prospektów reklamowych (czytaj: spamu). Niezatwierdzenie regulaminu wyklucza możliwość założenia skrzynki. Należy zrozumieć takie firmy, których jedynym źródłem dochodu są właśnie reklamy. I gdyby nie one, firma nigdy nie udostępniłaby nam darmowej skrzynki. Coś za coś... Takim spamem, do którego jesteśmy obligatoryjnie zmuszeni lub sami go zamówiliśmy jest tzw. opt-in e-mail.

co do tematu to wywal to kolego i nie rób choinki z auta :>

Opublikowano

jedno zdanie na temat i 12 nie-zadowolony jestes z tego co robisz?

Opublikowano

a ja chciałbym zaznaczyć, że najwięcej wypowiedzi nie w temacie, w tym wątku napisałeś Ty...

koniec ot

co do kierunków w lusterkach to podzielam opinię przedmówców

Opublikowano

a ja chciałbym zaznaczyć, że najwięcej wypowiedzi nie w temacie, w tym wątku napisałeś Ty...

...w sumie masz racje.. :wink4:

http://moto.allegro.pl/item561605102_vw_eos_kierunkowskaz_w_lusterko_lewe.html te sa dla mnie do przyjecia..

Opublikowano

ja nie robie tego po to żeby ci robić na złość, ani nic z tych rzeczy kolego :wink4: forum jest po to żeby pisać i dzielić się swoją wiedzą, a jak w trakcie dyskusji wypłynie dodatkowy temat to przecież nic strasznego się nie dzieje, tym bardziej w tak luźnym temacie, tak więc nie ma się o co obrażać i tym bardziej nie ma się o co spierać. Jeśli cie uraziłem przepraszam, nie było to moim celem - pozdrawiam :hi:

Opublikowano

w starszych modelach to wyglada "troche" na wiejski tuning :decayed:

co innego ori w nowych :naughty:

ja bym zrezygnowal z tego na Twoim miejscu :gwizdanie:

Opublikowano

Nie zakładaj tego tylko na marne kaske wydasz :thumbdown:

Opublikowano

Wczoraj widziałem Passata B5 z takimi kierunkami w lusterku i naprawdę kiepsko to wygląda.

Opublikowano
  • Autor

postanowione wywalam to:)

Opublikowano

Dobra decyzja :good:

Opublikowano

Jeśli cie uraziłem przepraszam, nie było to moim celem - pozdrawiam :hi:

...i ja Cie przepraszam :wink4:
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Widziałem ostatnio takie w seicento. Jak chcesz należeć do takiej ligi to sobie je zostaw. Ja bych wywalił w diabły. Nie oszpecaj sobie gabloty

Pozdrawiam...

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu bym to wypierdaczyl :polew:

Sluchaj co Ty Passka chcesz zrobic a audicy ?? To moze kup Sobie B6FL z 2005 i one tak juz maja w standardzie :polew:

Opublikowano

Widziałem ostatnio takie w seicento. Jak chcesz należeć do takiej ligi to sobie je zostaw. Ja bych wywalił w diabły. Nie oszpecaj sobie gabloty

Pozdrawiam...

Madre slowa.. :good:

Nie ma co robic choinki.. :naughty:

Skoro producent nie przewidzial takiej opcji to nie ma co sie w to bawic.. :good:

Opublikowano

Sluchaj co Ty Passka chcesz zrobic a audicy ?? To moze kup Sobie B6FL z 2005 i one tak juz maja w standardzie :polew:

Robienie innego auta swoją drogą ale też takie lusterka z kierunkami atrakcją nie są, nawet jakby były ori montowane. Mi osobiście podobają się normalne lusterka bez jakichś tam dodatków w postaci migaczy.

Opublikowano

Robienie innego auta swoją drogą ale też takie lusterka z kierunkami atrakcją nie są, nawet jakby były ori montowane. Mi osobiście podobają się normalne lusterka bez jakichś tam dodatków w postaci migaczy.

Wiesz zalezy w Passku nie wygladaja zle moim zdaniem :good:

W audi nijako to wyglada szczegolnie takie dorabiane..

Chyba ze do tego spryskiwacze w ultrafiolecie :polew:

Jak juz choinkowo to bez ograniczen :gwizdanie:

Opublikowano

stary masz A4, nie rób z tego samochodu tandety, a taki będzie jak założysz to badziewie