zaciukany1 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 (edytowane) Siema Od czasu do czasu wywala mi błąd przy zapalaniu "check engine" nigdy podczas jazdy, po paru zapalaniach znika kiedyś podczas jazdy na check engine włączył mi się tryb awaryjny, zjechałem na bok, zgasiłem, chwilę odczekałem- check został, ale tryb awaryjny zniknął. mial ktos cos podobnego? Edytowane 28 Grudnia 2018 przez zaciukany1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin4x4 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 (edytowane) 6 godzin temu, zaciukany1 napisał: Siema Od czasu do czasu wywala mi błąd przy zapalaniu "check engine" nigdy podczas jazdy, po paru zapalaniach znika kiedyś podczas jazdy na check engine włączył mi się tryb awaryjny, zjechałem na bok, zgasiłem, chwilę odczekałem- check został, ale tryb awaryjny zniknął. Mechanik mi zasugerował, żeby poczyścić cały dolot, zregenerować turbo i zrobić przelot, żeby nie zatykało. Robił ktoś przelot w 3.0 tdi w b7 ? Na czym to polega i ile gotóweczki za takie coś (mniej-więcej)? zanim popsujesz auto zmień mechanika i zrób podstawową diagnostykę. gdzie wy się rodzicie... po takich wpisach nie chce się pomagać. Edytowane 23 Grudnia 2018 przez marcin4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi