Makaronek Opublikowano 29 Grudnia 2018 Opublikowano 29 Grudnia 2018 (edytowane) Witam w mojej b6 sedan nie działa jedna żarówka z tylu, żarówka jest dobra, zamieniłam stronami i nie działa ł, tak jakby prąd nie dochodził, gdzie moge szukać przyczyny? Dodam, że gdy żarówkę z miejsca które nie działa przełożę na drugą stronę to żarówka świeci, a ta sprawna żarówkę jak przełożę żeby sprawdzic w te nie działające miejsce to nie swieci Edytowane 29 Grudnia 2018 przez Makaronek
grzesieklukas Opublikowano 10 Stycznia 2019 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Sprawdź miernikiem czy prąd dochodzi do lampy. Bo jeżeli dochodzi to wina wkładu lampy
Makaronek Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2019 Nawet nie mam jak bo całe te mryganie to jest z 10 sekund może, ona na zimnym aucie się włączy 3 sekundy zgaśnie 3 sekundy zapali się i już działa
Fido Opublikowano 11 Stycznia 2019 Opublikowano 11 Stycznia 2019 16 godzin temu, Makaronek napisał: mryganie Jak już to mruganie, ludzie. Przepatrz też wtyczkę lampy.
Rekomendowane odpowiedzi