Konrad191996 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Witam, mam do Was pytanie. Gdzie polecacie zrobić chip tuning? Warszawa i okolice, czytałem trochę opinii i podobno w niektórych warsztatach wgrywają gotowce a takie coś mnie nie interesuje. Jakie macie sprawdzone warsztaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian998998 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zapraszam wystroimy jak należy WWE-TUNING? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fish1991 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Otwock. EDC tuning. Koleś wie co robi. Postawił mi fure na cztery koła + dodał trochę mocy. Minol rok czasu i nic się nie dzieje. Polecam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helga Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 W dniu 30.12.2018 o 22:34, Fish1991 napisał: Otwock. EDC tuning. Koleś wie co robi. Postawił mi fure na cztery koła + dodał trochę mocy. Minol rok czasu i nic się nie dzieje. Polecam. Popieram,ja robiłem softy na podstawie logów w dwóch autach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeslaw82 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 EDC 5-7 lat temu zrobił mi 2 razy wirusa. Do tej pory same + Warto poczekać, bo już wtedy miał terminy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot692880745 Opublikowano 8 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 A ja zamówiłem przez internet, wlutowalem płytki i jestem bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi