Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4B5 2.6 V6 by Łapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

A podziękował. Te zamoczenia są tylko tak naprawde denerwujące. Posilikonowane kilka miejsc i zobaczymy. Drzwiami myślałem ze moze leci ale raczej nie bo odpływy drożne zero syfu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dopiero teraz zajrzałem do tego tematu, ale widzę, że będzie warto tu wracać :) Jako posiadacz seryjnego 1,6 z zazdrością patrzę na wszystkie V6 :P A licznik rozumiem masz bez FIS?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Zgadza się bez FIS. I tak tez ma zostać. Klasycznie z wielkimi kontrolkami. 

Co do zmian to ostatnio wpadło nowe sprzęgło bo jednak jak autko ruszyło w ruch to dało znać o sobie.

Wpadły także nowe przednie poliftowe lampy od DEPO i ostatni wydech z budrzetowej pułki od WM SPORT. 2X80.

Aktualnie odkładam na podlakierowanie jej. 

94b2af381ee6a8f7med.jpg

4f8a1a1ac2f39addmed.jpg

Edytowane przez Lapek

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

99c0628f31a0415fmed.jpg

Opublikowano
  • Autor

97e0b4c2d6d46804med.jpg

Felga z A6C6. 18. ET48. Opony 215/40. Plus przód dystans 1,3cm a tył 2cm. Na tym foto autko jest jeszcze bez dystansu.

Budrzet na ten rok wyczerpany na maxa. Wiosna malowanie auta do okoła.

Edytowane przez Lapek

Opublikowano

Leć z tematem ;) Fajnie oglądać stare dobre 2.6 V6 w takiej kondycji. Powodzenia w modzeniu. Jak mnie kończy się budżet na dany rok to staram się zaczerpnąc z tego na kolejny rok :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ładna b5,powiedz mi jest głośno na tym tłumiku czy nie dałbyś radę coś nagrać jak brzmi wydech

Opublikowano
  • Autor

Jest na zewnątrz w sam raz a w środku cicho. Bo jest jeszcze środkowy seryjny wydech. Nie mam tylko kata. Nie było juz jak nabyłem autko. Ale żeby usłyszec jak jest to tylko na kompie na głośnikach. W tel całkiem inny dzwięk i bez basu.

Edytowane przez Lapek

Opublikowano

Naprawdę dobra robota. Aż miło popatrzeć ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ładnie u ciebie w v-ce brzmi ciekawe jak przy zwykłych 4 cylindrach by to brzmiało,dzięki za filmik

Opublikowano

Obejrzałem temat, ładna sztuka ale fotele w jak dla mnie najlepsze, półskóry przekozaki, ciężko znaleźć w dobrym stanie a twoje śliczne. Gratuluję autka

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

No od kierowcy mam jeden róg do odnowienia bo rozdarty. Pasażer ma dołek od papierosa prawdopodobnie. Wypełniłem czarną gąbeczką i jest deko lepiej. Nie widać dziury tak. Teraz domówiłem 2 pierścienie pod odboje piankowe bo usiadła dość mocno z przodu. Czasem na skręconych kołach jak dobije to obcierki o rant są. Wiosna juz leci do odnowy lakieru.

Opublikowano
  • Autor

Wiem że może nie wszystkim to pasować bo nie da sie tak. Ale mi ten patent chodził po głowie dawno. Podpatrzone na jakims starszym ferrari.

Gałka to replika 5 biegowa. Taka jest w hondzie type-r. Także tym razem nie wpadła z modeli nowszych a całkiem z innej marki.

Dekory mam srebrne tak więc jakoś to mi zagrało.

779a6072c83e4e62med.jpg

Edytowane przez Lapek

Opublikowano

Piękne autko, będę obserwować temat.

Sukcesów w dalszej modyfikacji.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Aktualnie autko stoi u lakiernika. Doczekała sie malowania. Może za tydzień odbiorę.

Opublikowano

97 rok to już po lifcie :) zresztą widzę po lampach tylnych. Nie zmienia to faktu, że to super autko :) powiedz mi tylko co to za wydech kolega ma? Właśnie zastanawiam się co tam wrzucić do siebie bo mój już kończy działalność ;)