MoonY Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Cześć, Srebrne czy czarne felgi są, przynajmniej dla mnie, trochę zbyt standardowe. Co myślicie o pomalowaniu felg w kolor budy? W moim przypadku jest to LZ5T. Na razie szukam ciekawego wzoru felg. Ale zastanawiam się nad kolorem.
JawoR36 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 (edytowane) Kolor masz nudny jak flaki z olejem. Będzie to wyglądać mocno kiepsko. Już nie mówiąc o tym, że wszystko się zleje itd. Chyba, że mowa tu jakiś skręcanych felgach z rantem pokroju BBS czy Artec, ale wątpię, żebyś takie miał na myśli. Edytowane 9 Stycznia 2019 przez JawoR36
MaTeo85 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Ja mam felgi w kolor budy. Z tym że mam ly7q czyli szary. Mi się tak podoba ale to indywidualna sprawa... co kto lubi.
MoonY Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2019 Kolor kolorem. Niestety nie często trafia się auto w kolorze LZ5M, który swoją drogą ubóstwiam. Hmm coś będę myślał. Może coś mnie natchnie. Dzięki.
Marzeclokus Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, MoonY napisał: Kolor kolorem. Niestety nie często trafia się auto w kolorze LZ5M, który swoją drogą ubóstwiam. Hmm coś będę myślał. Może coś mnie natchnie. Dzięki. Daj zdjęcie auta to przerobie felgi w dowolny kolor jaki będziesz chciał. Będziesz mniej więcej widział jaki efekt uzyskasz po malowaniu Edytowane 9 Stycznia 2019 przez Marzeclokus
MoonY Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2019 2 godziny temu, Marzeclokus napisał: Daj zdjęcie auta to przerobie felgi w dowolny kolor jaki będziesz chciał. Będziesz mniej więcej widział jaki efekt uzyskasz po malowaniu Photoshop czy jakiś edytor online?
Rekomendowane odpowiedzi