tomasztn Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Witam. Czy jest może jakaś dobra dusza z Bydgoszczy, która posiada i udostępniła by na chwilę płytę do tej cholernej navi żeby tylko zmienić język na angielski? Szukam, kombinuję i znaleźć rozwiązania nie mogę, a niemiecki mnie przeraża.
jedrekx Opublikowano 17 Stycznia 2019 Opublikowano 17 Stycznia 2019 można tam zmienić też na angielski z tego co pamiętam
tomasztn Opublikowano 17 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2019 Można, ale trzeba włożyć płytę...
jedrekx Opublikowano 18 Stycznia 2019 Opublikowano 18 Stycznia 2019 nawet na angielski? nie bawiłem się nigdy BNS dlatego pytam.. w RNS to się wszystko w radiu zmienia..
tomasztn Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2019 No niestety nie. W radiu generalnie masz do wyboru kilka języków (w tym angielski) ale jak chcesz zmienić to woła o płytę. Wszyscy piszą, że to BNS to gówno, ale póki co nie mam kasy na RNS, a z tym niemieckim to porażka.
Rekomendowane odpowiedzi