cule97 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Witam, pytanie mam następujące, czy jest ktoś w stanie powiedzieć mi jak przeprogramować VCDS'em wyświetlanie średniego spalania na fisie? Problem polega na tym że średnie spalanie jest podane w jednostkach np. 10 km/l a chciałbym aby pokazywało np 10 litrów/100 km. Wchodząc w numer 17 instruments w vcds i następnie w recode nie wiem które cyferki pozamieniać aby to zmienić, zdjęcia do podglądu. Z góry dziękuje i pozdrawiam
kamil-vag Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) Nie masz menu w liczniku dostepnego pod przyciskiem RESET ? Nie wiem czy to w menu się nie da zmienić... Edytowane 21 Stycznia 2019 przez kamil-vag
koziol992 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 zmień region w kodowaniu na Europę to wróci wszystko do normy
Kejsi Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Manetka od wycieraczek i od spodu masz przycisk reset nim wchodzisz w menu naciskając dwa razy później się odnajdziesz Góra dół sterujesz bocznymi przyciskami
Rekomendowane odpowiedzi