Arowi89 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Witam.Mam taki problem wczoraj zaświecila mi sie kon oleju kolor pomarańczowy więc na stacje dolałem 0,5l i nic samochód dtał całą noc rano poszedłem zapłon cyk i kon dalej św.dolalem kolejne 0,5l i nic na bagnecie prawie max.co jest?
Rosomak91 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Może czujnik uszkodzony, masz bagnet?
przem8 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Przecież napisał, że prawie max na bagnecie to go musi mieć. Czujnik w misce albo ten przy zamku maski, bo chyba jej ponowne otwarcie i zamknięcie kasuje komunikat.
Rosomak91 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 2 godziny temu, przem8 napisał: Przecież napisał, że prawie max na bagnecie to go musi mieć. Czujnik w misce albo ten przy zamku maski, bo chyba jej ponowne otwarcie i zamknięcie kasuje komunikat. Wybacz, w pracy nie za głęboko analizuje napisane posty Jeszcze raz zwracam honor
koziol992 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 miałem kiedyś podobną sytuacje, zmieniałem czujnik w misce 2 razy, kombinowałem z zamkiem maski itd ? bezpiecznik był spalony... nie pamietam dokładnie, który za to odpowiada, ale sprawdź sobie wszystkie po kolei.
Arowi89 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2019 Witam.Temat ogarnięty czujnik czujnik maski,dziekuje za podpowiedzi.pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi