Jump to content
IGNORED

Niedenerwujący korek wlewu płynu do spryskiwaczy

Recommended Posts

Posted

Panowie, któryś z kolegów na forum kupił w aso korek wlewu płynu do spryskiwaczy ale taki który nie denerwuje tj. nie zamyka się sam i nie trzeba go trzymać palcem :) 

posiada zawias dzięki czemu nie zamyka się i można spokojnie wlać płyn.

moze ktoś zna numer teko korka?

Posted

Od Audi TT: 3Q0955455

Posted

Tak, jest p&p.

• 1 month later...
Posted

Nie wiem dlaczego, ale podany wyżej numer do niczego nie pasuje. Z tego co znalazłem, to jest to 4M0955267

Posted
W dniu 22.01.2019 o 06:32, rafalpe napisał:

Panowie, któryś z kolegów na forum kupił w aso korek wlewu płynu do spryskiwaczy ale taki który nie denerwuje tj. nie zamyka się sam i nie trzeba go trzymać palcem :) 

posiada zawias dzięki czemu nie zamyka się i można spokojnie wlać płyn.

moze ktoś zna numer teko korka?

Po co wymieniać korek, ja jak dolewam płynu to obracam go wieczkiem wprawo tak żę zahacza się o uszczelkę i nic nie trzeba trzymać, trzyma sie samo :)

Posted
5 godzin temu, rafalpe napisał:

A po co obracać go wieczkiem w prawo żeby się zahaczył o uszczelkę jak można za 24 zł kupić taki fajny, którego nie będzie trzeba obracać w prawo i zahaczać o uszczelkę? :D

bajer, bajer, tu chodzi o bajer, żeby mieć taki fajny i zarazem wygodny gadżet.

Po co wydawać skoro nie trzeba :D Więcej kasy na inne mody :) No ale dobra jak tam uważasz, nie będe się spierać 

Posted

Dobra sprawa ten korek. Jeszcze jak ktoś często dolewa nie tak jak ja raz na rok to będzie całkiem zadowolony ? z tego co widziałem to pasuje również od VW pasata b8, możliwe że od innych również. IMG_20190302_073352.jpg

Posted

Ja wrzuciłem u siebie od VW Tiguana również pasuje i również nie zamyka się samoczynnie. Polecam. 

• 2 weeks later...
Posted

No z tym korkiem to jakaś masakra. Ja tez przekręcam cały korek i zahaczam o uszczelkę.