Opublikowano 16 Marca 200917 l Autor Replika ale dobrej firmy. Niestety ori tylko 19" a dla mnie maks to 18".
Opublikowano 16 Marca 200917 l malik zrobiłes dokładnie to o co mi chodziło Powiedz jeszcze że te alu to MAM
Opublikowano 16 Marca 200917 l Oczywiście prawdą jest, że będzie ładnie wyglądało, ale z drugiej strony, opona 245/35 na 19 calowej feldze to już trochę wyglądowo lekki balon Trzeniu ma wlasnie 245 i jest OK zadnego balona nie ma No właśnie , gdzie Ty tu widzisz balon? [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 21:37_________________________________________________aaa , fele już wybrane :gwizdanie: no też fajne
Opublikowano 16 Marca 200917 l Autor Teraz mam ET45 i brakuje do nadkola troszkę więcej niż 10 mm. Dlatego zamówiłem ET 35, które zrówna felge prawie idealnie z nadkolem
Opublikowano 16 Marca 200917 l Teraz mam ET45 i brakuje do nadkola troszkę więcej niż 10 mm. Dlatego zamówiłem ET 35, które zrówna felge prawie idealnie z nadkolem Prawie równo z nadkolem będzie:good: Dobrze to dobrałeś
Opublikowano 17 Marca 200917 l Moim zdaniem ta felga wgląda lepiej chociaż nie daje efektu który chciałeś uzyskać, przysłania tarcze ale do B7 pasuje bardzo dobrze i cieżko znaleźć coś ciekawszego , ale chcesz pokazać tarcze to podjąłeś jedna z lepszych decyzji
Opublikowano 17 Marca 200917 l Bardzo dobry wybór Jedne z ładneijszych w tym rozmiarze. RS6 od UP tez miodzio wyglądają, ale do S4, wybrany felunek będzie
Opublikowano 17 Marca 200917 l Moim zdaniem ta felga wgląda lepiej chociaż nie daje efektu który chciałeś uzyskać, przysłania tarcze ale do B7 pasuje bardzo dobrze i cieżko znaleźć coś ciekawszego , ale chcesz pokazać tarcze to podjąłeś jedna z lepszych decyzji Wygląda lepiej ale na Avancie. Masywnie pasuje do samochodu. Natomiast sedan jest zgrabniejszy i tu RS4 jest lepszym wyborem
Opublikowano 17 Marca 200917 l Ostateczna wersja: Jeśli stylizuję auto na RS4 (grill, listwy węglowe, gałka zmiany biegów) to muszę być konsekwentnym Jak fele dojdą to wkleje prawdziwą fotkę. Wybór wzoru bardzo słuszny :good: Wybór rozmiaru już nie ale rozumiem powody tej decyzji. Osobiście bym wybrał inne felgi ale to nikogo nie obchodzi Życzę pełnej satysfakcji z nowych felg i sprawnego omijania dziur
Opublikowano 17 Marca 200917 l zaciski ladnie wyeksponowane calosc wyglada super ps.a odcien taki jak na zdjeciu czy tytan?
Opublikowano 17 Marca 200917 l Autor zaciski ladnie wyeksponowane calosc wyglada super ps.a odcien taki jak na zdjeciu czy tytan? Taki jak na fotce. Idealnie spasowany z lusterkami i innymi elementami satynowymi (listwy, grill).
Opublikowano 17 Marca 200917 l idelany wybór co ty byś bez naz zrobił kupiłbys Q7 z źle wywyierconymi otworami
Opublikowano 18 Marca 200917 l idelany wybór co ty byś bez naz zrobił kupiłbys Q7 z źle wywyierconymi otworami I jeszcze by wciskał, że tak ma być....
Opublikowano 18 Marca 200917 l tez fakt ale podobno nie wsyztskie si etakie trafiają niektóre maja dobrze wywiercone otwory
Opublikowano 18 Marca 200917 l dla mnie :kox: we wtorek na spocie zobaczymy bo malik albo juz zakąłda koła albo jutro bo nie wytrzyma