Jump to content
IGNORED

[B5 ARJ] Od czego są te kable ?

Recommended Posts

Posted

witam. Robiłem gruntowny porządek w aucie,odsunąłem siedzisko na tylnej kanapie i oczom moim ukazał się niepokojący widok.Wiązka 3 kabli.Na jednym jest wtyczka,zaś pozostałe dwa ucięte są po prostu. Może ma ktos pomysł od czego to może być?

7d4023aea425c5f6m.jpg

Posted

To i ja swoje zapytanie dorzuce :naughty:

Co tam powinno byc podlaczone ? Ta kostka jest za silnikiem od gory jak stoimy przed autem.

coto.th.jpg

Posted

@darkman, przewody dolozone przez kogos, zobacz czy masz jakies napiecie na nich i gdzie ida, obstawiam ze znajdziesz drugie konce w okolicach bezpiecznikow.

Posted

To i ja swoje zapytanie dorzuce :naughty:

Co tam powinno byc podlaczone ? Ta kostka jest za silnikiem od gory jak stoimy przed autem.

coto.th.jpg

Prawdopodobnie czujnik temperatury cieczy chłodzącej dla sterownika klimatyzacji. U mnie też był odłączony.

Posted

witam. Robiłem gruntowny porządek w aucie,odsunąłem siedzisko na tylnej kanapie i oczom moim ukazał się niepokojący widok.Wiązka 3 kabli.Na jednym jest wtyczka,zaś pozostałe dwa ucięte są po prostu. Może ma ktos pomysł od czego to może być?

Być moze miałes kiedys podłaczony jakis sprzęt grajacy alo cuś podobnego :mysli: idz po kablach i sprawdz gdzie one dochodza,może wówczas sprawa sie wyjasni :wink4:
Posted

fotka wtyczki:

9517f01d1c29fed5m.jpg

W aucie wszystko gra,więc nie mam pojęcia skąd ta wiązka kabli luzem pod kanapą.Jest tylko problem z parktronicem jak zapodam wsteczny to słyszę ciągły pisk a po chwili cisza. Może to kable od parktronica?? Ale 3 ??

Posted

Ja mam pod siedzeniem a tyłu najprawdopodobniej jest to sterownik od ABS-u małą skrzyneczkę z napisem ABS