Lichy92 Opublikowano 10 Lutego 2019 Opublikowano 10 Lutego 2019 Witam. Postanowiłem kupić lampy przednie ze względu na uszkodzenia w moich obecnych (odbłyśniki, uchwyty, pęknięcie). Spośród zamienników jakie mnie interesują mam 3 firmy: DEPO, TYC, DJ Auto. Możecie się wypowiedzieć, doradzić, które ewentualnie wybrać ? Może ktoś z was też ma zamienniki i może coś dodać od siebie.
Slov Opublikowano 11 Lutego 2019 Opublikowano 11 Lutego 2019 Ja miałem jedną lampę z depo, przez ok. 1 rok. Po tym czasie nie mogłem się na nią patrzeć, wyglądała jak by w środku lampy wiecznie była mgła. Nie pomagały polerki. Wydaje mi się, że lepiej kupić używane oryginały, jest tego masę na allegro
Mojzesh71 Opublikowano 13 Lutego 2019 Opublikowano 13 Lutego 2019 Oryginały z demontażu też już będą miały swoje lata i nie będą tak idealnie świecić. Z tanimi zamiennikami jest taki problem że wykonane są z gorszego plastiku który lubi łamać.
Lichy92 Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Opublikowano 17 Lutego 2019 Przeczytałem trochę opinii w internecie na różnych forach i wybrałem lampy firmy DEPO. Dziś zamontowałem w samochodzie. Jakością zdecydowanie odbiegają od oryginału, ale nie ma jakiejś tragedii. Kwestia teraz jak będą świecić w nocy bo przecież to najważniejsze. Dodam opinię jak już zrobię trasę wieczorem.
foni Opublikowano 17 Lutego 2019 Opublikowano 17 Lutego 2019 jak już mus to wybrał bym DEPO chyba "najlepsza jakość " wykonania jeśli chodzi o zamienniki . osobiście regenerowałbym orginały .
Rekomendowane odpowiedzi