xaxa Opublikowano 18 Lutego 2019 Opublikowano 18 Lutego 2019 Witam, posiadam radio rns-e i zmieniarkę na płyty cd, problem polega na tym że nie wyświetlają mi się nazwy utworów z płyt cd (oryginalnych), bez znaczenia czy płyta jest w zmieniarce czy w slocie na mape do navi. Dodam jeszcze że utwory z karty mp3 wyświetlają się poprawie.
majkel_majki Opublikowano 18 Lutego 2019 Opublikowano 18 Lutego 2019 Ten odtwarzacz w B7 z tego co pamiętam nie obsługiwał CD textu, tytuły w mp3 są odczytywane bo RNS-E obsługuje tagi. Jeżeli się mylę, niech mnie ktoś poprawi.
Szarik Opublikowano 18 Lutego 2019 Opublikowano 18 Lutego 2019 5 godzin temu, majkel_majki napisał: Ten odtwarzacz w B7 z tego co pamiętam nie obsługiwał CD textu, tytuły w mp3 są odczytywane bo RNS-E obsługuje tagi. Jeżeli się mylę, niech mnie ktoś poprawi. Masz rację
Robero321 Opublikowano 19 Lutego 2019 Opublikowano 19 Lutego 2019 ja bym jeszcze dodał że napęd w navi służy do płyt navi a nie cd więc tymbardziej n ie obsłuży Ci textu
xaxa Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Opublikowano 19 Lutego 2019 To że napęd od navi tego nie zrobi to wiedziałem, ale liczyłem że zmieniarka da rade. No ale cóż dzieki za szybką odpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi