matix608 Opublikowano 1 Września 2022 Autor Opublikowano 1 Września 2022 (edytowane) Klocki tyl były do wymiany to od razu trzeba było zrobić swapa na 320/288 No i wpadly zaciski z a6, przewody HEL w stalowym oplocie oczywiscie wieksze talerzyki cudem udalo mi sie je dorwac, tarcze mysle ze przyzwoite wersja GT czyli fa wysokonaweglana i tradycyjnje textar no i oczywiście wymienie tez plyn przy okazji Edytowane 1 Września 2022 przez matix608 1
matix608 Opublikowano 4 Września 2022 Autor Opublikowano 4 Września 2022 Jak narazie tyl siadł bo czasu brak na przód może w przyszłym tygodniu się uda Zaciski 288, po regeneracji, piaskowanie i malowanie proszkowe, nowe tłoczki, zestaw regeneracyjny, nowe śruby osłony tarcz również wymieniłem, Klocki Textar, Tarcze Rotinger GT Line mocno nawęglane 1 1
matix608 Opublikowano 7 Września 2022 Autor Opublikowano 7 Września 2022 Udało się też zrobić przód oraz wymienic plyn hamulcowy, wpadły też dystanse na przód 12mm i tył 15mm. 1
Ivanek Opublikowano 7 Września 2022 Opublikowano 7 Września 2022 Szacun za oplocik na zaciski, jaki koszt oplotów przód + tył? Jakieś ekscesy miałeś przy wymianie ich?
Mukade93 Opublikowano 7 Września 2022 Opublikowano 7 Września 2022 24 minuty temu, Ivanek napisał: Szacun za oplocik na zaciski, jaki koszt oplotów przód + tył? Jakieś ekscesy miałeś przy wymianie ich? rok temu 400zl dawalem, nie bylo problemow z odkreceniem starych i montaz nowych
matix608 Opublikowano 8 Września 2022 Autor Opublikowano 8 Września 2022 10 godzin temu, Ivanek napisał: Szacun za oplocik na zaciski, jaki koszt oplotów przód + tył? Jakieś ekscesy miałeś przy wymianie ich? 440 zł dokładnie zapłaciłem komplet przód oraz tyl, kolor kwestia indywidualna ja chciałem żeby się wyróżniał od wszystkich czarnych przewodów. Co do wymiany to 3 kabelki bez problemu ale lewy tyl, gwint od przewodu idącego z samochodu poprostu się zjechał i nie mogłem go odkręcić a nawet gdybym go odkręcił to już bym go nie zakręcić więc musiałem uciąć rurkę jakieś 4cm i zarobić nową koncówke
matix608 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2023 Audi śmiga sobie już od 4 lat, na bieżąco wymieniane filtry i oleje, ostatnio zalałem Ravenola 5W40 i wcześniej wlałem płukanka Liquy Moly i zauważyłem poprae kultury pracy. Co 10 tysięcy jeżdżę na przegląd Gazu do Silesia Cars odpukać od 40 tysięcy nic z gazem się nie dzieje. Zaczął mi czasami falować silnik na wolnych obrotach tak jakby pracował tylko na 3 cylindry. Więc postanowiłem wymienic wszystkie Cewki. Wybór padł na Beru ZSE 051 co ciekawe kupiłem ostatenie 4 sztuki jakie były dostania gdziekolwiek, trochę to dziwne ale nie da się już ich nigdzie kupić... 1
Rekomendowane odpowiedzi