Karbo Opublikowano 21 Lutego 2019 Opublikowano 21 Lutego 2019 Witam wszystkich to mój pierwszy post na tym forum zacznę od tego czy ktoś z was może mi napisać gdzie mogę kupić śruby odboju do A4 b6 przedni zderzak bo te które miałem już się do niczego nie nadają żeby odkręcić je musiałem wspawac w nią droga srobke wtedy się udało ale było naprawdę ciężko po prostu muszę wymienić zderzak maskę błotnik lampę intercooler i pas bo zaliczyłem znak długo by pisać o całej tej sytuacji ale wracając do tematu będę wdzięczny za info naprawdę szybkie bo chciałem zacząć jutro składać moja perełke z góry dzięki za odp i pozdrawiam wszystkich ? *Pierwsze to należy się przywitać w odpowiednim dziale, a potem szukać pomocy.->Nowicjusz Zapraszam również tu ->Regulamin Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Moje Audi - W tym dziale możesz pochwalić się swoim autem." - temat przeniesiony
sitar Opublikowano 22 Lutego 2019 Opublikowano 22 Lutego 2019 Obdzwoń najbliższe szroty i na pewno dostaniesz
sieradzky Opublikowano 18 Marca 2019 Opublikowano 18 Marca 2019 (edytowane) Mocowanie odboju 3 śruby N90683201 Ta pojedyńcza 1 śruba 8E0807199B Dostaniesz w ASO lub w hurtowniach/sklepach typu InterCars, ewentualnie z demontażu pojazdów Edytowane 18 Marca 2019 przez sieradzky
Rekomendowane odpowiedzi