Opublikowano 25 Kwietnia 20206 l Napewno lepiej Choć jakbyś miał 7 'żeberek' to fajniej wypełniłoby dokładkę miedzy wydechami. Ale to tylko taka moja sugestia
Opublikowano 26 Kwietnia 20206 l Autor dzięki ! właśnie się zastanawiałem, ale widziałem na autach te i te i nie wiem czemu ale jakoś bardziej te mi się podobają ale wiadomo gusta
Opublikowano 26 Kwietnia 20206 l Wiadomo Ty masz być najbardziej zadowolony Więc, jak tak jest to znaczy, że moda można odhaczyć i next
Opublikowano 29 Kwietnia 20206 l Autor W dniu 26.04.2020 o 12:04, Adam87 napisał: Wiadomo Ty masz być najbardziej zadowolony Więc, jak tak jest to znaczy, że moda można odhaczyć i next dokładnie jak nikt nie pisze, żeby to zdjąć to nie jest źle z gustem ;D W dniu 26.04.2020 o 20:53, dekiel 13 napisał: Wyglada malynowo . dzięki, mi też siedzi dobrze
Opublikowano 9 Czerwca 20206 l Autor Mała zmiana malowanie kratek przód na czarno + na testa pomalowane paski na dokładkach.
Opublikowano 10 Czerwca 20206 l Hej kolego, masz u siebie na zegarach żółtą kontrolkę silnika która gaśnie po uruchomieniu silnika? W tym wątku sa wątpliwości co do istnienia tej kontrolki w silnikach AVF
Opublikowano 10 Czerwca 20206 l No powiem Ci, że mi się taka wersja czarnucha widzi ? dałeś chyba jakiś półmat / satyna nie?
Opublikowano 10 Czerwca 20206 l Autor 1 godzinę temu, kamil-vag napisał: No powiem Ci, że mi się taka wersja czarnucha widzi ? dałeś chyba jakiś półmat / satyna nie? dzięki :)) właśnie to niby połysk ale wiadomo plasti dip, testowałem z dwóch firm połysk i całkowicie inny jest. Edytowane 10 Czerwca 20206 l przez dkdk95
Opublikowano 10 Czerwca 20206 l Autor 2 godziny temu, Muskel1 napisał: Hej kolego, masz u siebie na zegarach żółtą kontrolkę silnika która gaśnie po uruchomieniu silnika? W tym wątku sa wątpliwości co do istnienia tej kontrolki w silnikach AVF tak mam i gaśnie po uruchomieniu.
Opublikowano 11 Czerwca 20206 l Jeszcze żarówy z kierunków zmien na OSRAM diadem /srebrne/ i przodzik bedzie git.
Opublikowano 11 Czerwca 20206 l A ja powiem ze mi się średnio widzi ten czarny przód Tym bardziej że nie zgrywa się to teraz z całością, ramki szyb by trzeba było okleić na czarne i relingi zmienic na czarne A tak to teraz jest taki misz masz Ale to jest moje zdanie, ważne że właścicielowi pasi ?
Opublikowano 12 Czerwca 20206 l Autor W dniu 11.06.2020 o 19:52, dekiel 13 napisał: Jeszcze żarówy z kierunków zmien na OSRAM diadem /srebrne/ i przodzik bedzie git. racja to będzie dobry mod zamówione W dniu 11.06.2020 o 21:52, pajda napisał: A ja powiem ze mi się średnio widzi ten czarny przód Tym bardziej że nie zgrywa się to teraz z całością, ramki szyb by trzeba było okleić na czarne i relingi zmienic na czarne A tak to teraz jest taki misz masz Ale to jest moje zdanie, ważne że właścicielowi pasi ? wiadomo zdania są różne ale dzięki za opinie zawsze można zdjąć to plasti dip Edytowane 12 Czerwca 20206 l przez dkdk95
Opublikowano 13 Czerwca 20206 l Ale bandzior teraz Na lampach folia czy malowałeś ? ? ? Nie wpływa to na przepuszczenie światła ?
Opublikowano 13 Czerwca 20206 l Autor 3 godziny temu, kamil-vag napisał: Ale bandzior teraz Na lampach folia czy malowałeś ? ? ? Nie wpływa to na przepuszczenie światła ? dużo lepiej ;D folia, ona jest bardzo delikatna i nie zauważyłem różnicy w nocy bixenon, soczewka b8 lift + philipsy dają radę.
Opublikowano 13 Czerwca 20206 l 2 godziny temu, dkdk95 napisał: bixenon, soczewka b8 lift + philipsy dają radę. To fakt, robią robotę, @Adam87 właśnie o takich soczewkach pisałem żeby włożyć do Cb.
Opublikowano 13 Czerwca 20206 l 2 godziny temu, kamil-vag napisał: To fakt, robią robotę, @Adam87 właśnie o takich soczewkach pisałem żeby włożyć do Cb. Będę pisał na msg do Ciebie.