wesz82 Opublikowano 3 Marca 2019 Opublikowano 3 Marca 2019 Planuje zmienić przedni zderzak pod ten ze spryskami. Chciałbym a zeby to także działało a nie tylko wyglądało. Wiem że potrzebuje dodatkowo zbiorniczka i przekaźnika. Czy może ktoś podpowiedzieć jaki jest nr przekaźnika i czy jest coś co jeszcze będę potrzebował???? Pzdr
karol24 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 jak masz zbiorniczek 4.5l to da sie w nim zamontować pompkę. Zawsze jakiś tam grosz w kieszeni ?
wesz82 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2019 24 minuty temu, karol24 napisał: jak masz zbiorniczek 4.5l to da sie w nim zamontować pompkę. Zawsze jakiś tam grosz w kieszeni ? To też jakieś rozwiązanie. Sęk w tym że gościu zapedzil sie z cena albo ze stanem bo nie odbiera już tel? Thx
karol24 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 klej do szyb załatwia sprawę, nic nie cieknie
karol24 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 spryski świateł nie psikająnie razem ze spryskami szyb. Gdyby tak bylo to chwila moment i zbiorniczek pustt. Ja akurat mam u siebie wersję mało profesjonalną ? po prostu spryski uruchamiane są pstryczkiem z wnętrza. + po stacyjce, masa byle gdzie i działa.
misiek95 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Potrzebujesz oryginalny przekaźnik, najlepiej wycięty z auta razem z podstawką bo kilka pinów będziesz musiał przełożyć. Przewody od zderzaka do pompki na płyn najlepiej oryginalne bo tam jest taka sprytna szybkozłączka ułatwiająca szybki demontaż i montaż zderzaka. Zbiorniczek to już wiesz
Rekomendowane odpowiedzi