Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Pomoc z doborem felgi do samochodu a4 b6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam audi a4 b6 1.8t quattro nie jest obniżone . Upatrzyłem felgi 18cali 8J 39et  5x112 piasta 66.6 Czy takie felgi beda odpowiednie ? i Jakie opony najlepiej dobrać do takich felg.  Czy na tych felgach nie bedzie problemu w zakretach nie beda uderzały o nadkole lub zawieszenie czy sa bezpieczne ?

https://www.olx.pl/oferta/4-alufelgi-5x112-r18-nowe-audi-a4-b6-b7-b8-b9-a5-a6-c6-c7-a7-q3-q5-CID5-IDxUrFx.html

Link do felg jak je oceniacie cenowo i czy one w 100% sa oryginalne ? jednego zdjęcia tu nie ma dostałem oddzielnie na wnętrzu jest oryginalny znaczek Audi a na zdjeciach firma produkcyjna model i kraj produkcji.

Edytowane przez kokonut95
Opublikowano

pasować będą ,tylko pierścień centrujący potrzebny na 57,1 , opony 225/40 lub 235/40, przy 18 warto opuścić auto

Opublikowano
3 minuty temu, greg2505 napisał:

pasować będą ,tylko pierścień centrujący potrzebny na 57,1 , opony 225/40 lub 235/40, przy 18 warto opuścić auto

Pierscien cenrujacy chyba w niczym nie przeszkadza? tylko poprostu wy felga naszła na piaste. Jeszcze jak masz chwile to powiedz jak oceniasz te felgi sa nowe nie uzywane. Jak cenowo i jakosciowo to widzisz

Opublikowano

Jak nie obniżysz zawieszenia to twój wóz może wyglądać tak

vD1OZBOSCr4.jpg

Opublikowano

cenowo i jakościowo nie wiem ,jeśli to ori audi jak napisał sprzedający to spoko ,ale nowe ori w takiej cenie coś tanio ,tyle to używki kosztują

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, greg2505 napisał:

cenowo i jakościowo nie wiem ,jeśli to ori audi jak napisał sprzedający to spoko ,ale nowe ori w takiej cenie coś tanio ,tyle to używki kosztują

Oryginalne wszystko na co wskazuje jest producent model kraj produkcji znaczek audi wewnatrz felgi wszystko zrobione przez producenta . Wiadome dekileki to mozna dokupic ale tez sa oryginalne maja kraj produkcji na odwrocie

Edytowane przez kokonut95
Opublikowano

przejrzałem jego ogłoszenia i jakoś tanie ma te felgi 

Opublikowano

poczytaj o firmie Ronal gdzie maja produkcje felg jest to jedna z najlepszych firm aktualnie na rynku. produkują w kilku krajach w europie nawet w polsce maja swoje fabryki . Inaczej tez Audi nie brało by od nich felg pod wlasnym znaczkiem.

Opublikowano

nie muszę czytać bo mam ronale made in Poland od rs6 c5 i nie podważam ich jakości ,bo są bdb ,tylko coś tanio sprzedaje jak za nowe,tak jak wcześniej napisałem,że tyle kosztują używki

Opublikowano
1 minutę temu, greg2505 napisał:

nie muszę czytać bo mam ronale made in Poland od rs6 c5 i nie podważam ich jakości ,bo są bdb ,tylko coś tanio sprzedaje jak za nowe,tak jak wcześniej napisałem,że tyle kosztują używki

No wiec wlasnie jesli jest marka produkcja i znaczek nie ma mowy o podróbkach. Tanie no dobra cena dlatego zainteresowaly mnie i mysle ze warto je kupic