rafalpe Opublikowano 15 Marca 2019 Opublikowano 15 Marca 2019 Pany niech ktoś powie, mam seryjne nagłośnienie i właśnie je zmieniam na zestaw Focal. co do niskotonowych 165mm nie ma wątpliwości ale jak zamontować tweetery w ich oryginalne miejsce czyli przy lusterkach za trójkątnymi maskownicami? Wiadomo, że te maskownice to tylko atrapy i nie będą przepuszczać dźwięku.... Muszę kupić maskownice B&O? Czy może są zwykłe te maskownice, które przepuszczają dźwięk?
Hugo Opublikowano 16 Marca 2019 Opublikowano 16 Marca 2019 9 godzin temu, rafalpe napisał: Muszę kupić maskownice B&O? Czy może są zwykłe te maskownice, które przepuszczają dźwięk? Jest odkładnie tak jak piszesz Ja u siebie poszedłem krok dalej
Hugo Opublikowano 16 Marca 2019 Opublikowano 16 Marca 2019 Daj ogłoszenie w dziale Kupię, może ktoś będzie miał. Chociaż zazwyczaj sprzedają komplety.
Hugo Opublikowano 16 Marca 2019 Opublikowano 16 Marca 2019 Zmieścisz. U mnie siedzi Morel Tempo Ultra 602
KonradA4troop Opublikowano 17 Marca 2019 Opublikowano 17 Marca 2019 Brązowy to prawie zawsze jest masa, czyli - a czerwony + jak na akumulatorze. Logika.
Rekomendowane odpowiedzi