Kimas97 Opublikowano 24 Marca 2019 Opublikowano 24 Marca 2019 (edytowane) Witam. Dużo podróżuje po autostradach i drogach szybkiego ruchu na czy cierpi mój samochód. Zauważyłem przy drzwiach przednich pasażera kilka odprysków od uderzeń kamieniem są na takiej wysokości, że nie są to drzwi innego samochodu teraz pytanie czy można je jakoś zamaskować bez lakierowania całego elementu? Rok temu lakierowałem przedni zderzak i maskę ze względu na odpryski po czasie stwierdziłem, że to pieniądz wyrzucony w błoto, bo po roku znowu zderzak pełny odprysków. Edytowane 24 Marca 2019 przez Kimas97 Błąd
piotrsob1 Opublikowano 25 Marca 2019 Opublikowano 25 Marca 2019 Oklej bezbarwną folią miejsca które są w największym stopniu narażone na odpryski lakieru spowodowane kamykami. A tak w ogóle to pytanie zadane nie w tym dziale co powinno być zadane ...
Bambr97 Opublikowano 25 Marca 2019 Opublikowano 25 Marca 2019 (edytowane) Lakier zaprawkowy. Ma aplikator jak w lakierach do paznokci. Naniesiesz precyzyjnie i prawie nie widać różnicy. Chyba że odpryskow jest masa, wtedy raczej nie ma sensu. Edytowane 25 Marca 2019 przez Bambr97
Rekomendowane odpowiedzi