Opublikowano 24 Lipca 200620 l Autor Kichol ty tez pozdrow żonke i dla ciebie tez mam zdjatko :mrgreen:
Opublikowano 24 Lipca 200620 l Autor Ja tu widze ze ono ma dziwne zapedy chyba trzeba go w szyberku przewiesc znowu 140 to mu wywieje z glowy
Opublikowano 24 Lipca 200620 l No ładnie było a będzie jeszcze ładniej. Moze zorganizujemy coś we wrześniu na przywitanie szkoły :mrgreen: oczywiście mozemy to przedyskutować we wtorek. Wystąpimy już oficjalnie w koszulkach które zorganizuje......
Opublikowano 24 Lipca 200620 l Autor hehe tomboy ty to jestes dzik Kichol tez jest niezle najarany a zdjecie fajnie wyszlo z tym dymem
Opublikowano 24 Lipca 200620 l Autor O ja pierdziu desopo uspokoj sie z tymi zdjeciami bo sie zapowietrze Zółw ty Dziku chyba wpadl w szał jeszcze klika takich zdjec i mamy zagwarantowana exmisje z klubu
Opublikowano 24 Lipca 200620 l Autor to sa te najbardziej lajtowe z mojego aparatu...gorszych nie wstawiam a te po ktorych moge oszalec to wykasowalem mam nadzieje ze wczesniej mi to nagrales przed delete lukas23, a jak jeszcze karolinka wstawi foty zwierzaka to mamy wywalenie na 100% spoko wkrecisz nas do BMW no to po czajniczku
Opublikowano 24 Lipca 200620 l Autor jaki banan my to zaczelismy i my skonczymy co zle ze wspominamy i niektorym film odtwarzamy przeciez tu nie ma posta nie na temat a jak ktos zazdrosny to jest na dole takie cos jak oznacz wszystkie fora jako przeczytane i po sprawie zółw ma matrixa19 tylko cos nie wrzucil nic pewnie spi albo szykuje sie na impreze :mrgreen: a ty chyba tez tak :?:
Opublikowano 24 Lipca 200620 l Kuźwa, tyle postów do czytania , a tu nie ma kiedy , robota i robota :mrgreen: Odpocznijcie trochę i dajcie poczytać inne tematy Ciągle Mazury i Mazury, mam je na codzień :mrgreen: :razz:
Opublikowano 24 Lipca 200620 l Autor Piurko2 spokojnie nadrobisz a wiecie ze pani w recepcji jak oddawalem kluczyki to powiedziala ze mozemy jeszcze przyjechac :mrgreen:
Opublikowano 24 Lipca 200620 l pani w recepcji jak oddawalem kluczyki to powiedziala ze mozemy jeszcze przyjechac :mrgreen: :mrgreen: ona też była po imprezce, więc pewnie nie kontaktowała :razz:
Opublikowano 24 Lipca 200620 l Ma ktos foty z MATRIX'em19?? ja nie mogę ale foty, adamooo nie pamietam tej fazy, z moim polo podniesionym do góry :razz: inaczej "liść" by poszedł na maxa :mrgreen:
Opublikowano 24 Lipca 200620 l Szufla foty niezłe, siedze czytam i leje ze śmiechu :!: ha ha przy tyskim oczywiscie :razz:
Opublikowano 24 Lipca 200620 l hehhee matrix jest za***isty , to był miły akcent na koniec sesja z tym dzikiem Myślałem że mi zwieracze puszczą bu hahhaa
Opublikowano 24 Lipca 200620 l Autor zółw ale fota Dziki i tyle kurcze moze lepiej zebym powiedzial ze bylem pijany zawsze jakies wytlumaczenie takiego zachowania a tak d*pa zbita Dzik i tyle
Opublikowano 24 Lipca 200620 l Autor Ej no ale powtorzyłbys to co powiedziales o warszawiakach w piatek w nocy co :?: Jak taka byla pierwsza impreza to jakie beda kolejne tylko i wylacznie bardziej zakrecone :mrgreen: