Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zlot Mazury Lipiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ja pierdykam 9 dni z wawy do krakowa ja bym szybciej na piechote dotransportowal i to byl polecony

polakom gratulujemy " POCZTY POLSKIEJ" :evil:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

I o to chodziło zeby bylo co ogladac ja go ogladalem juz chyba z 20 razy i dalej :lol:

Opublikowano

halo to jo....chpocy...zem sie wkoncu dostalach na te forum...jak sie mocie?usychocie z tynsknoty??:Pjo tyz tynsknia i czeekom az warzawka zawito na zabrze:P

tera tak lukasku moj niepijacy...jo tyz cie lubia i tyz tynknia....fajny zes jest i fajnie wciskosz gaz:p

adamoooo...suchej przeston sie podlizywac bo i tak wszyscy wiemy ze mie nie fakosz:pa tak powaznie to rusz ze sie z lonem i wpadajcie na kluseczki na szpitalna:P

lono darling...jak sie cujesz??jak tam miriam??moze w wawie juz znalazles jakiego szreka:Pmam nadzieje ze nie,bo jak mosz jako miriam 2 to sie z nia na zabrzu nie pokazuj...bo nie jedzie sie z drewnem do lasu:P

zolwiu...suchej za niedlugo wpadom ci obrabowac ta lodziarnia z czekoladowych:Poczywiscie jak juz sie podmyja...licza na promocyjne ceny ...bo jak nie to bydymy godac inaczy:P

pozdrawiom wos wszystkich bardzo goraco...trzymcie sie cieplo...i caly czas bydzcie na gazie...bez odbioru...buziaki.....

Opublikowano

zakazana

o w mordę kobieto, mało z fotela nie wypadłem jak to przeczytałem :mrgreen: :mrgreen:

dałaś po zawaroach na maxa :!:

wpadaj na lody..truskawkowe też dobre :oops: :mrgreen:

ps pszefota :cool:

Opublikowano

Te Zakazana Babsztylufko Ty już się przygotuj :mrgreen: my tu chopy sie szykujemy na wypada do Wos do Zabrza..wiec szykuj baletki i rajstopki i wywieszaj ogłoszonka na uliczkach bo króliczki napewno przyjadom do zabrzyka na wyrywanko :oops: :razz: :mrgreen: chciał ja być wiejski :mrgreen:

Opublikowano

No nie dość że wygląda, to jeszcze ma gadane :mrgreen: Buziaczek blądyneczko.

Opublikowano
  • Autor
lukasku moj niepijacy...jo tyz cie lubia i tyz tynknia....fajny zes jest i fajnie wciskosz gaz:p

:oops:

Mam nadzieje ze pokazał Ci film jakby co to mam jeszcze płykte i dla Ciebie tylko adresu nie podałas :razz: :mrgreen:

Opublikowano

A ja płytki nie dostałem ... :roll:

Opublikowano

oooo to grzech - kto ma wysłac?

ja moge:)

pozdrawiam

Opublikowano

Miał wysłać lukas23, wróciłem z Niemiec i ... nie ma nic :cry:

Jeśli ktoś chętny to będę wdzięczny :wink:

Opublikowano
  • Autor

Piurko wyslalem 2 plytki do ciebie jedna juz 2 tyg temu ze zdjeciami no i tydz temu w poniedzialek z filmem taka jak dostal kazdy na ten adres co podales i to listem poleconym to nie wiem moze sprawdz na poczcie :roll:

Opublikowano

Tomboy, ale Ty masz naganiacza!! :mrgreen:

Opublikowano
  • Autor

piurko2,

jutro postram sie o numery listów a jak nie to wysle nowa partie a wiesz co podaj mi jeszcze raz adres na PW bo moze cos zle wpisales ale to list do mnie powinien wrocic juz sam nie wiem z ta poczta :roll:

Opublikowano
piurko2,

jutro postram sie o numery listów a jak nie to wysle nowa partie a wiesz co podaj mi jeszcze raz adres na PW bo moze cos zle wpisales ale to list do mnie powinien wrocic juz sam nie wiem z ta poczta :roll:

Jest OK , jeden leży na poczcie a drugi odesłali bo minął termin . Nie kazałem rodzinie odbierać poleconych bo nie wiadomo skąd przyjdą .

Pofatyguję Cię o wysłanie " zwrotki " jeszcze raz :wink: Na jakimś spocie lub zlocie wypijemy ... koktail mleczny :mrgreen:

Opublikowano
  • Autor

no to teraz powiedz mi ktory jest bo jak ten z tygodnia z filmem masz to masz i ten co odeslali ze zdjeciami bo dogralem zdjecia do calosci :wink:

Opublikowano
no to teraz powiedz mi ktory jest bo jak ten z tygodnia z filmem masz to masz i ten co odeslali ze zdjeciami bo dogralem zdjecia do calosci :wink:

Dopiero jutro będę miał płytę , to napiszę co dostałem. Ale to będzie ta druga , jeszcze z "terminem ważności pocztowej " :mrgreen:

[ Dodano: 2006-08-17, 09:53 ]

Jest płyta ze zdjęciami i filmami , extra ... :mrgreen: Dzięki lukas