Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zlot Mazury Lipiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Parafia Warszawska planuje wylot na mazury w celu obalenia kilku krowek :wink: jedziemy do http://www.dbfo-wola.waw.pl/kobylocha.htm. Pojechalibysmy tam w piatek po pracy i wrocilibysmy w niedziele w nocy czy jakos tak :wink: . Chcialbym zaznaczyc ze nie jest to zlot z jakimis wyczynowymi akrobacjami (tory do jazdy i takie tam) poprostu spotkanie sie ludzi z klubu i pogadanie przy piwie grillu, i nie koniecznie stawiamy na ilosc A4 bo taniej bedzie zebrac pelne auta i pojechac na mazury a za zaoszczedzona kase za paliwo kupic KROWE :grin: . Wstępnie chcialbym wiedziec ile osob bylo by chetnych na taka zabawe :?: Termin to lipiec bo w sierpniu duzo osob wyjezdza na urlopy a dokladniej to od 21 do 23 lipca. No to kto jest chetny :roll:

Termin zlotu : 21.07 - 23.07.06r

Miejsce : jak narazie mazury a dokładnie http://www.dbfo-wola.waw.pl/kobylocha.htm

Osoby które zadeklarowały cheć przybycia:

1.lukas23

2.T-zółw

3.ono

4.adamooo

5.piurko2

6.Kichol - 2 osoby

7.www.tomboy.pl

8.Norbi - 3 osoby

Lista bedzie na bieżąco aktualizowana

Opublikowano

Jeśli nie wyjadę na urlop to na pewno wpadnę :grin: . 21 lipca mój syn ma urodziny więc chyba nie będę tego dnia, chyba ze syn będzie chciał jechać :cool:

Opublikowano
  • Autor

piurko2, No ty to daleko nie masz a jesli chodzi o drugie swoje polowki to tez mozna zabrac jak sie nie zmiescimy to bedzie trzeba szukac namiotow :mrgreen: albo wygodnego kombi :grin:

Opublikowano

Jestem za.. I tak mam jechac na Mazury w lipcu.. Zobaczymy jak sie sprawa rozwinie.. pozdrawiam

Opublikowano
piurko2, No ty to daleko nie masz a jesli chodzi o drugie swoje polowki to tez mozna zabrac jak sie nie zmiescimy to bedzie trzeba szukac namiotow :mrgreen: albo wygodnego kombi :grin:

Spoko plany będę układał tak , żeby być :razz: a moja połówka nie jest zainteresowana :razz:

Pewnie za często ją pieszczę :mrgreen: znaczy się ..... A4 :oops:

Opublikowano
  • Autor

No powiem tak warszawa i tak i tak pojedzie nawet zebysmy mieli byc tylko my ale mysle ze milo by bylo wkoncu sie spotkac na zywo i pogadac a jakies dodatkowe atrakcje wymyslimy jakas cwierc mili sie znajdzie :mrgreen: jeśli bedziemy w stanie

Opublikowano

he he he ekipa z Wawy będzie bez względu na to ile pozostałych forumowicz będzie mogło pojawić się :razz:

generalnie wszyscy A4 klubowicze z każdego zakątka PL i nie tylko mile widziani :!:

dobra okazja do poznania sie na żywo przy "krówkach".... :mrgreen:

szkoda, ze poziek daleko i nie wiadom czy tomboy wróci na czas :?: :neutral:

deklarować się forumowicze :cool:

Opublikowano
  • Autor

O witam współorganizatora :cool:

T-żółw mysle jak watek troszke powisi to beda z niego ludzie no i chetni

a tak aporpo to ja nie wiem po co Ci warszawiacy tak sie chca spotkac na wyjezdzie integracyjnym przeciez widza sie co wtorek i co jeszcze im malo :mrgreen:

Opublikowano

no ja bym wydoil krowe na mazurach... ale jeszcze zobacze bo na teraz nie wiem co bede robil za miech czy za dwa :lol: ale postaram sie byc

Opublikowano
  • Autor

No i wlasnie o to chodzi chlopaki zeby sie organizować w grupy i przyjechac sie pokazac w koncu to pierwszy ZLOT klubu A4

Opublikowano

Moze i dobre organizowac sie w grupy ale pewnie kazdy bedzie sie chcial pochwalic swoja niunia.

Ja powiem tak jest jeszcze duzo czasu do tego terminu. Jesli bede w Polsce i mial troche grosza to stawie sie.

Opublikowano

Jestem za fajna sprawa taki zlot na mazurach :mrgreen: ,jeśli bede miał wolny termin to napewno wpadne.

Opublikowano
  • Autor
chyba ze niunie zabieramy

ale ze jak juz po drodze chcesz pic :grin:

Opublikowano

jestem nowy wiec mam prawo zadac to pytanie - co to jest krowa? :)

Opublikowano
  • Autor
jestem nowy wiec mam prawo zadac to pytanie - co to jest krowa?

No pewnie ze masz prawo to taki napoj bogow 40 % po ktorym glowa boli :lol:

Opublikowano
...o odpowiednio zwiekszonej pojemnosci (wyskokowej) w porownaniu do standatowej wersji.....

dolewacie borygo, ze %% jest wiecej?? :D

Opublikowano
  • Autor

No panowie temat krowy wyjasniony wracamć do tematu :razz:

Opublikowano
  • Autor

Jesli ktos nie moze sie rozstac i ma namiot to zapraszamy z paniami bedzie razniej :wink:

Opublikowano

No jeśli dane mi będzie przyjechać to mogę ze sobą zabrać "księżycówkę" to taka ruda wóda na myszach z nielegalnej produkcji ale za to głowa po niej nie boli...no i jeszcze jedna rzecz jak tam dojechać???????

Opublikowano
  • Autor
jeszcze jedna rzecz jak tam dojechać???????

najlepiej samochodem a tak na powaznie to my z warszawy bedziemy organizowac grupe wyjazdowa :mrgreen: takze mozesz sie przylaczyc tylko pojaw sie na spocie