Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zlot Mazury Lipiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Ok telefon wykonany prosze juz nie dzwonic ale jeszcze nic nie wiem kazala mi zadzwonic za 2 godz to mi powie czy ma jeszcze cos :wink:

Opublikowano

no i co Lukas23 z tymi miejscówkami :?:

Opublikowano
  • Autor

no problem jest bo nie moge sie do niej dodzwonic teraz :???:

a w pierwszej rozmowie mi powiedziala ze byl taki pan i rezerwowal ale od tamtego momentu sie nie pojawil no ale ona teraz nie jest w osrodku i nie moze sprawdzic :roll:

Opublikowano

To może próbuj na maxa, ja już nie bedę dzwonił

szkoda, że ono nie zrobił tego przelewu :cry:

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj dam juz spokoj bo to noc ale jutro od rana walcze :evil:

Opublikowano

Łukasz lutuj cały czas, niech kobieta wie, że my na poważnie tam jedziemy a nie jakaś popierdółka :twisted:

Opublikowano
  • Autor

na dzisiaj dam sobie spokoj co T-zółw niech sie pani Hania wyspi :lol:

[ Dodano: 2006-07-13, 09:21 ]

Kurde no dalej nikt nie odbiera :evil:

Opublikowano

Ja się dodzwoniłem :razz: potwierdziłem rezerwację, są miejsca na 12 osób + ze 2 dostawki. Słać expresem zaliczkę 200PLN , niech ktoś zbierze i poszła. Trzeba się określić o której w piątek przyjazd i czy z wyżywieniem ( całodzienne 36 zł ) .Działac i pisać :mrgreen:

Opublikowano
  • Autor

Piurko ty sie dodzwoniles i ja :wink: no ale miejsca sa 12 reszta na dostawce jakby cos teraz musimy jak najszybciej wplacic kase i jedziem :mrgreen:

ono musisz dzisiaj zrobic ten przelew do piurko2 a my sie juz rozliczymy :wink:

Opublikowano

Sorki ze tak pozno, ale czy przyjelibyscie jeszcze 2 do 4 osób ?

Opublikowano

Zapraszamy..im więcej tym lepiej :grin: nie wiem jak z miejscami ale myśle ze coś się dostawi :mrgreen:

Opublikowano
  • Autor

basket spokojnie dawaj Peter i Pikus zrezygnowali to smialo.Wplacic zaliczke i za tydzien lecimy.

(pani powiedziala ze spokojnie jakos damy rade sie tam zmiescic bo generalnie to na 12 osob rezerwacja ale zawsze mozna cos dostawic)

Witamy na pokladzie :grin:

Opublikowano

Jest jeszcze hotelik wczesny Gierek, warunki spartańskie , ale zawsze to kawałek łóżka i pościeli :mrgreen: :wink:

Opublikowano

Bracia, piszcie czy ktoś chce ze mną się zabrać na spocik bo jeśli nie to sam muszę szukać miejscówki bo sam nie będę ganiał "babci" no i lepiej kupić ze dwie "mećki" lub "krasulki" niż wywalać na paliwo :twisted: CZEKAM NA ODPOWIEDŹ

Opublikowano

Zagadaj z Tomboyem on jedzie i może Cie zabrać jakoś..będzie taniej bo TDI :)

Opublikowano

Chopy kasa poleciała dzisiaj rano bo wczoraj mialem prze........ny dzień.Ale wkońcu weekend i lody u Żółwia :D Kichol chętnie bym cie zabrał ale mam komplet ustalony juz dawano , napewno coś sie wymyśli

Opublikowano
  • Autor

Panie i panowie proszę o nie wplacanie juz wiecej zaliczki za wyjazd i meczenia kolegi piurko2 o numer konta. Kolega ono wlacil juz za wszystkich zaliczkę i teraz to jestesmy jemu winni pamietajcie o tym zeby pozniej nie bylo nieporozumien zbednych :wink:

Opublikowano
  • Autor

my z wawy planujemy wyleciec kolo 18 bo niektorzy w pracy do 17 to zanim sie pozbieramy to tak wyjdzie ale dzisiaj jest spot to ustalimy wszystko dokladniej bo zostalo juz tylko 3 dni :mrgreen:

Opublikowano
No ja to mam na miejsce jakies 340 kiloskow w jedna strone. :sad:

To na samo paliwko musze przeznaczyc powiedzmy 200zl z zapasem.

Oj w morde trzeba cos pomyslec nad jakims dochodem. :mrgreen:

Ponizej moja trasa.

Nie fortunnie obrałeś trasę. Kieruj sie na Łódź jedziesz do Łowicza w prawo w stronę Warszawki po przejechaniu 9 km od wyjazdu z miasta przy stacji paliw z flagami po lewej skręcasz w lewo. Jedziesz kilka km wiejskimi drogami ale sporo się skraca. Walisz cały czas prosto (kierunek Wyszogród potem Połońsk) - główną. Wyjażdzasz na rondo ... i prosto cały czas prosto przez kilka rond nawet w Płońsku na rondzie prosto przejedziesz potem tory i przez miasto i dojedziesz do E7. W Lewo kierunek Gdański najlepiej, potem już jak chcesz. Powiem ci że potrafiłbym przy sprzyjających okolicznościach na tej trasie może i godzinę przed tobą przyjechać.

Polecam wszystkim jazdę przez Wyszogród - głownie Łodziakom i z okolic

Opublikowano
  • Autor

Jak lecisz z Krakowa to musisz wjechac grojecka nastepnie skrecasz w prawo w wawelska która przechodzi w armi ludowej a nastepnie w prawo przed wisla w czerniakowska i z czerniakowsiej skrecisz w prawo w lazienkowska i zaraz po prawej stronie jest duzy parking i to jest wlasnie torwar.Na bank trafisz to tylko 3 razy w prawo i jestes na miejscu.

http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q=%C5%82azienkowska+&ie=UTF8&om=1&ll=52.212288,21.010151&spn=0.033448,0.072098

http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q=%C5%82azienkowska+&ie=UTF8&ll=52.219571,21.041222&spn=0.016721,0.036049&om=1