Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zlot Mazury Lipiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

dograne bedzie jak sie piurko2 pojawi poda numer konta zrobi sie przelew parafia warszawska robi jeden hurtem zeby nie robic zamieszania i jak miejsca beda zaklepane to pozniej sie reszte dogra typu co zabrac ile litrow i takie tam :lol:

a z Kobietami to macie racje zawsze bedzie mial kto prowadzic bo w niedziele moze glowa bolec :mrgreen:

Opublikowano

Panowie, ono ma nr mojego konta i miał zrobić przelew w ubiegłym tygodniu. Ustalcie coś konkretnego, piszę po raz kolejny 100 pln zaliczka. Nie wiem czy kobieta się nie rozmyśliła, Jak będziecie pewni , że jedziecie to dajcie znać to zadzwonię do niej. Ustalcie to EXPRESEM

Opublikowano
piurko2, a jak ja mam Ci przeslac kase?? chyba tez przelewem by sie zdalo...

Czy to znaczy , że zjazd jest aktualny :?: Bo już nie wiem tak czy nie :?: Jeśli tak to wyślę Ci na pw dane do przelewu i dzwonię do babki.

Opublikowano

Widziałem listę, piszę kolejny raz :

13 miejsc do spania z możliwością dostawki, 20 PLN od głowy za dobę , zaliczka to 1/3 całości czyli około 150 PLN

Ups... :oops: wcześniej żle policzyłem, za jedną dobę a tu będą chyba dwie :?:

Opublikowano

piurko2, mozesz podac dokladnie miejscowosc albo cos wiekszego obok, bo moja mapka Cartal 2005 nie wyplula tej miejscowosci :?:

Chcialem zerknac ile paliwka bym musial zalac.

Niestety musze wyliczyc wszystkie koszta bo fundusze mam skromne. :sad:

Ale na "Krówke" zawsze sie znajdzie no i pare browcow. :mrgreen:

Opublikowano
piurko2, mozesz podac dokladnie miejscowosc albo cos wiekszego obok, bo moja mapka Cartal 2005 nie wyplula tej miejscowosci :?:

Chcialem zerknac ile paliwka bym musial zalac.

Niestety musze wyliczyc wszystkie koszta bo fundusze mam skromne. :sad:

Ale na "Krówke" zawsze sie znajdzie no i pare browcow. :mrgreen:

Pikuś , czytasz posty :evil: :mrgreen: :razz:

http://www.dbfo-wola.waw.pl/kobylocha.htm

A jeśli chodzi o krówki, to parę sztuk wypasam dla Was przy księżycu... :mrgreen:

Opublikowano
Pikuś , czytasz posty

A jeśli chodzi o krówki, to parę sztuk wypasam dla Was przy księżycu...

Nie wazne, czytalem tylko jakos moja mapa nie chce tej miejscowosci wypluc.

Juz sobie poradze.

Wielkie dzieki. :razz:

Opublikowano
Pikuś , czytasz posty

A jeśli chodzi o krówki, to parę sztuk wypasam dla Was przy księżycu...

Nie wazne, czytalem tylko jakos moja mapa nie chce tej miejscowosci wypluc.

Juz sobie poradze.

Wielkie dzieki. :razz:

To jest ok. 5 km. od drogi Szczytno - Biskupiec. Za Szczytnem 8 km. w lewo nad jeziorem Sasek Wielki , jezioro ma 16 km. długości :wink:

Opublikowano
  • Autor

NO to calkiem blisko pasymia gdzie bylem 2 tyg temu. Dobrze ze z wawy nie daleko :mrgreen:

Mysle ze 13-14 miejsc wystarczy gdyz zawsze jest mozliwosc dostawki tak jak pisal piurko2 a moze niektorzy wogole nie beda spali :lol:

Opublikowano

No ja to mam na miejsce jakies 340 kiloskow w jedna strone. :sad:

To na samo paliwko musze przeznaczyc powiedzmy 200zl z zapasem.

Oj w morde trzeba cos pomyslec nad jakims dochodem. :mrgreen:

Ponizej moja trasa.

trasa.jpg

Opublikowano
  • Autor

Pikus no ty kawalek masz no ale ma jeszcze dalej nic wam na to nie poradze mazur nie przesune a moze kalkulowalo by sie po kogos podjechac np. kolega bladyrs wspominal ze nie ma czym wiem z ldozi do radomia kawalek jest dalem tylko pomysla :roll:

Opublikowano
kolega bladyrs wspominal ze nie ma czym wiem z ldozi do radomia kawalek jest dalem tylko pomysla

No to w sumie nie jest zly pomysl ale to jeszcze zobacze co i jak.

to czym ty przyjedziesz?? 640 km za 200pln na TDI?? max 130pln!!

nie 640 tylko jak cos to 680, liczyc 700. Spalanie 6,5l wiec:

7 x 6,5l = 45,5l zaograglimy do 46l x 3,9 = 179,4 wiec to 130 to nie wiem skad Ci sie wzielo dla mojego przypadku.

Mam wielkie checi do tego wyjazdu, a czy kasa bedzie, to ja jeszcze musze sie wstrzymac z odpowiedzial.

Opublikowano
  • Autor
mam nadzieje ze umowimy sie jakos za wawka i wszyscy pojedziemy razem

umowimy sie w wawce na torwarze bo tam jest miejsce w centrum i praktycznie wiekszosc bedzie tamtedy przelatywala i dalej razem na mzury tylko CB zabiezcie :wink:

Opublikowano

hej, ponawiam pytanie, czy jest ktoś w stanie, zabrać mnie po drodze z okolic Radomia lub ten co tą drogą będzie smigał, na zlot ?

wszelkie koszty zwracam oczywiście...niestety w dniach wyjazdu planowanego zlotu, jedyna w rodzinie audiczka wyrusza nad morze...i zostaję bez auta...

tak więc jeżeli ktoś ma miejsce w aucie i będzię śmigał tą trasą niech da znac....

pozdro.

Opublikowano

Bladyrs...na pewno coś sie wykombinuje, we wtorek obgadamy to dokładnie na spociku...jak masz mozliwść to wpadnij...dowiesz sie szczegółów na żywo :wink:

Opublikowano
  • Autor

Bladyras ewentualnie jak nie bedzie nikogo po drodze to do warszawy podbijesz daleko nie masz i dalej konwojem :wink:

ono B7 + lukas23 + adamooo - mega silna cześć ekipy ze stolicy

jakby nie bylo prowadydierzy warszawscy :lol:

Opublikowano

dzieki chlopaki za zainteresowanie, niestety jednak musze się wypisać z tego zlociku, jeszcze do soboty byłem przekonany że pojade, jednak plany się zmieniły na niekorzyść i nie moge jechać z przyczyn nie zależnych ode mnie, a szkoda bo z chęcią bym wszystkich poznał z klubu co przybędą... no i gorzałki pewnie tez troche przelejecie ;)

od pazdziernika najprawdopodobniej znowu będę mieszkał w wawce, tak więc wtedy na wszelkie spoty i zloty bede wpadal.

pozdro.

Opublikowano

Ja mogę jechać już w piatek rano a nawet we czwartek wieczorem. I będę jechał na 98% swoją babcia, jeśli ktoś chce jechać wcześniej to mam miejsca. Tylko muszę być najpóźniej o 18:00 w stolycy.

Jakbym wcześniej pojechał to mógłbym wstawić napoje do zamrażary :razz:

[ Dodano: 2006-07-12, 12:37 ]

o 18:00 oczywiście w niedzielę.

Opublikowano
  • Autor

Najpierw to trzeba zrobic przelew bo nie bedzie gdzie spac a wesoly samochodzik z wawy wyjezdza ok.18 w piatek takie byly wczorajsze ustalenia :smile:

Opublikowano

Panowie , nie możecie się zdecydować na przelew, a ja nie wiem czy czy miejsca są aktualne :razz:

Zadzwońcie do P. Hani i zapytajcie czy jest ta rezerwacja na 21,22,23,lipca

Ośrodek Wypoczynkowy DBFO - Wola

w Kobylosze

02-100 Szczytno

tel. 0-602-687-829 - P. Hania

Przecież ja wyglądam niepoważnie w jaj oczach :roll: :oops: