GrzesiekQ5 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Witam. Posiadam audi Q5 2.0tdi 170km.Przymierzam się do zrobienia programu tylko na fabrycznym o sprzęcie. ILE mogę bezpiecznie uzyskać Km i NM?
piotrsob1 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Bezpiecznie to można sobie było dokładać koników w silnikach z końca ubiegłego wieku. Dzisiejsze konstrukcje są na tyle wysilone i policzone z tak małym marginesem bezpieczeństwa że mówienie o bezpiecznym chipowaniu jest bardzo optymistycznym podejściem do tematu
GrzesiekQ5 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2019 to lepiej się za to nie brać? A to trzeba zmienić przy programie i wszystko w granicach rozsądku.
duzy616 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Rób program i się nie zastanawiaj. Najważniejsze, żeby zrobić u dobrego Tunera. Podejrzewam, że masz oznaczenie silnika takie jak ja miałem CAHA. Jak chcesz mogę podesłać Tobie mój wykres z hamownii.
GrzesiekQ5 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2019 super jak coś to podeślij. kto jest dobry w okolicy Białegostoku? macie kogoś?
Rekomendowane odpowiedzi